az olajon van egy ellenállás 90-92-n. nem vagyok benne biztos, hogy zárás körül nem szelidül innen. Ha long nyerőben lennél, megkockáztatnál nyitva egy hétvégét? mindenki egy irányba áll, lehet realizálni. Sok-sok olajos cikk, hír fog jönni a hétvégén. az öböl országoknak frankó a magas ár, de cseszhetik, ha eladni nem tudnak. a szorosra lesz megoldás hamarosan így vagy úgy.
köszi, a listát! mindenesetre elég érdekes a lista, komoly nevekkel, de sok közüle a méretükhöz képest csak játékpénzzel van benne. Érdekes, hogy egy magyar alapot sem látok MBH, OTP, Hold, stb. vagy ez a lista csak az Interactive Brókernél vezetett számlákon lévő részvényeket jeleníti meg??
tipik kulcsf. napnak nézhetne ki brókerek alapkezelők megírták, hogy ők már febr közepén tudták hogy az usa csinál valamik iránnál megérne egy vizsgálatot de csak az lenne a vége hogy................................
Ma beszéltem a Concorde-os brokeremmel. Én is minuszban vagyok. Azt mondta, ne adjam el. Ő mondta nekem 1350-nél, hogy eladná, mert Amerika támadhat. De nem hallgattam rá, és leestem. De most már nem adná el a broker, a beszállót várja. Ma beszéltem vele.
Ahogy látom a Vanguard meg a Black Rock benne van, igy csődbe nem mehet. Szegény wizzt még az ág is húzza, most már gondolkodom lehet jó nagy veszteséggel dobom a f@szba. Amit a dollárerősödés hozott elvitte ez a sz@r.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.