Igen, sajnos. Most éppen az a nyavalya van, hogy az elemzők azon aggodalmaskodnak, hogy az összes európai fapados légitársaság esetén azt látják, hogy hatalmas ülőhely-kapacitások épültek ki, ami temészetesen magas kinálatot teremt, azaz nagy a verseny és így lenyomja a repjegyárakat. Tehát a bevételek várhatóan csökkenek. Míg a kiadási oldalon a költségek nem fognak különösebben csökkeni elsősorban a kerozin árának tartossága miatt (értsd: nem csökken az ár). S a fő bökkenőjük az elemzőknek most az, hogy addig oké, hogy most nyáron ez még nem okoz különösebb problémát, de a téli félévtől nagyon betojtak, hogy akár jelentősebb veszetégek is termelődhetnek ülőhelyenként...
Skacok! . Sajna tegnap zárásban bemásztunk 1250GBp és az 50 napos MA alá. Elszontyolító, de ez a drónmizéria nagyon kellemetlen ügy! Legalább most a nyitásban újra a "víz" felett van a fejünk. R: 1265GBp . Addig is új hírek: » A Wizz Air hét új útvonallal és egy harmadik repülőgéppel, vilniusi bázissal bővíti litván hálózatát. A bevezetés október 26-án kezdődik a Vilnius–Krakkó (heti 4 alkalommal), majd december 12-én a Vilnius–Tallinn (napi járat) és a Vilnius–Nizza (heti 3 alkalommal) járat következik. A Vilnius–Turku (heti 3 alkalommal) járat szintén december 12-én indul. 2026-ban a Vilnius–Tirana (heti 3 alkalommal) és a Palanga–Oslo (heti 3 alkalommal) járat március 31-én, míg a Vilnius–Podgorica (heti 2 alkalommal) június 7-én indul. „Egy harmadik repülőgép telepítése vilniusi bázisunkon még több utazási lehetőséget kínál a litván utasok számára, és aláhúzza hosszú távú elkötelezettségünket e piac iránt” – mondja András Szabó, a Wizz Air közép-kelet-európai és közel-keleti kereskedelmi vezetője. . » Az ACG a globális, teljes körű repülőgép-vagyonkezelők egyik vezető szereplője bejelentette egy A321neo repülőgép leszállítását a Wizz Air számára. A rendkívül hatékony Pratt & Whitney GTF motorokkal hajtott repülőgép a kilencedik repülőgép, amelyet a légitársaságnak szállítanak az ACG és a Wizz Air közötti, több repülőgépet tartalmazó adásvételi-visszlízing tranzakció részeként.
A hétvégi romániai drónincidens után sajnos benne volt, hogy átviszi az 50 napos mozgóátlagot, de hogy ezt ilyen simán megtegye, azért az engem is meglepett. Ami meg utána történt, hogy kb negyedóra alatt majd 6%-ot erősödött, arra végképp semmi ötletem sincs, hogy mi a fene volt... . Egyetlen ötletem van, hogy az 50 napos MA alá elég sok stop lehetett beállítva s ezeket piszkálták ki.
Sokadjára is osztom az épp aktuális véleményedet!! 1200GBp alá nagyon nem illene mennie. De ez a lengyel drónmizéria nagyon elbizonytalanít. Leginkább a várható tőzsdei reakciókat tekintve. A háborús rész sokkal kevésbé, mert nem hinném, hogy tovább fajulna. De lehet, hogy megütik a részvényt ha ez a helyzet nem nyugszik le elég gyorsan... . Drónok miatti légtérzár esélye + közép-európai háborús kockázat emelkedése most épp rohadtul idegesítő számomra. . S bár esett tegnap a részvény, de azért egyelőre nem bántották keményen a Wizz árfolyamot.
Annyi info h a Deutsche levette a Catalyst Buy ajanlasrol sima Buy ajanlasra 12 honapra. Ez annyit jelent az eredeti veteli otletuk miszerint az restrukturakas okoz arfolyam emelo hatast az mar bearazodott de hisznek a tovabbi emelkedesben, profit recoveryben, de annak ertelemszeruen ido kell. Tartjak az 1500 GBp celarat.
Na az még beb@szcsizna!! 11 eur = 951 GBp = 9,51 GBP . Remélem megelégszik az 50 napos mozgóátlaggal! De ezért kell majd körbeszimatolni 1250 GBp környékén, hogy mi a stájsz. Alapból arra számítok, hogy 1241 és 1300 GBp között biztos kering majd. Az a bajom, hogy november 13. (Q2 jelentés) még két hónap, és addig is szórakoztatnia kell magát a részvénynek a mi idegeink kárára...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.