Mekkora piacot vesztett a Wizzair az orosz-ukran konfliktussal. Jatszunk el a gondolattal. Ha holnap vagy 1 heten belul veget erne, es a Wizzair ujra inditana a jaratait, milyen szintre jutna az arfolyam ?
Valószínűleg ma ezért büntetik, mert a járatokat nem indítja újra, vagy eddig nem jött ilyen hír. Én nagyon meglepődnék, ha itt ennek a konfliktusnak vége lenne.Köszi a hírt!
Majd meglátjátok. Ha lemegy 2500 ftig, akkor se szabad eladni, hanem annyiert venni, amennyiert most van. Én nekem 6500 ft az atlag vasarlasi aram.. örülnék, ha most nullarol beszallhatnek. De csōdbe nem fog menni a wizzzair.
Ez egyenlore eleg halovany. A naiv tozsdezo azt hitte, hogy ha esik az olajar es veget er egy konfliktus ami negativan hatott, akkor emelkedni fog. Ehelyett esett !!
Ajjajj…. Bukóban vagyok, de azért elveszíteni a teljes befektetett pénzt nem szeretném. Eddig bíztam abban, hogy 3-5 éven belül szépen fel fog menni az árfolyam.
Ugy ertve, nem 0 az eselye. A Ryanair es az EasyJet sokkal stabilabb. Magas a hitelallomany, a gepek egy resze a foldon, akiknek ezt ki kellene termelni. Nonek a koltsegek, a kornyezet romlik eppen. A konyv szerinti ertek valahol 4 alatt van, ha jol emlekszem, tehat nem is vagyunk hozza kozel, egyaltalan.
Megtomtek a nepet. Van meg elado boven. A gyertya rajzolat is eleg csunya. Ryanair, Lufthansa szepen profitalt a mai napbol, ebbol latszik, hogy specifikusan a WizzAir el van gondja a befektetoknek.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.