Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Én nem vagyok híve a kötelező oltásnak, de nagyon jó lenne, ha az oltástagadók kicsit alaposabban megvizsgálnák az ellentábor érveit is, gondolkodva, mérlegelve sokat, elvégre nam babra megy a dolog.
Azért Algore nemcsak birkázott, egyre vadabbul szidta, becsmérelte az ellentábort. Ez több, mint néha-néha beszólni valakinek. Megj: nem én tiltattam ki.
Miért kellene bármit is indokolnom? Itt rendszeresen lebirkáznak embereket sok topikban pl. politikai vagy vallási nézeteik miatt és nem láttam, hogy ennek lett volna bármilyen következménye. Tehát politika vagy vallási hovatartozás miatt birkázni elfogadott, oltottsági status alapján nem? Az az érzésem nem érted a lényeget. Vagy tilos birkázni és akkor mindenkinek az, vagy algore kitiltása diszkriminatív, a moderálás a kizárólag a feljelentgetésen alapul és következetlen. Ha a birka megengedhetetlen, akkor miért nincs moderációs szűrő és tiltanak mindenkit, aki használja?
de ha 3x oltanak vele?? akkor gyorsan elfogy csak egy infó: szomszédom félt a kovidtól mert cukor beteg volt , felvette a három oltást . a harmadik után kb3-4 nap múlva már kórházba került (nem a kovid miatt) és pár napra rá elhunyt ha lehet én nem kérek a szipi-szupi szurikból
akkor marad nekik az ülve dáridózás. hát ez bizony szomorú, de azért én még mindíg becserélném a - lazának tartott - magyar szabályokat a svédekére (munkahelyi kötelező oltás, maszk minden zárt térben, stb.)
Ó, dehogy marad így, hiszen algore-t már megint kitiltatták. És tudod miért? "Birkázás" miatt. Ami napjában többször megszokott jelenség ezen a fórumon, csak soha senkit nem tiltanak ki érte, kivéve algore-t. Olyan súlyos bűn volt, hogy 10 nap tiltást ért.
A kérdés, hogy hazánkba is jön -e. Ebből még nem készítik az omikronosat, ma meg kiderült, hogy az EU és Orbán már azt rendeli. Tippre, valamilyen kisebb mennyiségben talán elérhető lesz.
“The new rules also will require seated-only service at bars and restaurants as well as seated-only participants at larger public events, implying venues such as night clubs may need to close, at least in part.” Ülve nem lehet partizni 🙂
Még vehetnek, ha jóváhagyják januárban a valnevát. Illetve Debrecenben meg vagy hagyományosat vagy második generációsat (mint a novavax) fogunk gyártani.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live