sulykaponka

Regisztráció: 2021-05-05 21:19:35

Hozzászólások száma: 326

Utolsó hozzászólás: 2021-07-26 13:37


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus ma, 13:37
hát így: "Több más kórházi vezető beszámolója szerint is általában idős, alapbetegségekkel küzdő páciensek váltak beoltásuk ellenére súlyos beteggé, de náluk is enyhébbek a tünetek, mint a koronavírusjárvány korábbi hullámaiban a még oltatlan betegeknél voltak."
nem az oltatlanok között tombol a vírus, hanem az oltott idős emberek között. tombolás alatt értve azt, hogy kórházi ellátást igénylő állapotot okoz, ha valaki csak náthás lesz tőle, az nem tombolás az én szótáramban.
CoronaVirus ma, 13:15
"Eliakim Raz, a Belinszon kórház koronavírus-osztályának főorvosa a The Times of Israel című angol nyelvű hírportálnak úgy nyilatkozott, hogy a jelenlegi hullámban a súlyos betegeknek enyhébbek a tünetei, mint a korábbi hullámoknál voltak."
ez hogy lehet, ha a delta az oltatlanok között pusztít, és súlyosabb betegséget okoz, mint a korábbi variánsok???
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210726/koronavirus-felfutoban-van-a-jarvany-izraelben-egyre-tobben-kerulnek-korhazba-494004
CoronaVirus ma, 12:21
ilyen szemmel nézve teljesen más intézkedések lennének logikusak, az oltatlanok vegzálása helyett életkor/egészségi állapot szerint kellene korlátozni (már ha korlátozni akarunk mindenáron - én ennek sosem voltam híve), de aki ilyesmit le mer írni, az fásyszta, darwinista, stb. ezzel szemben egészséges fiatalokat eltiltani a társas szórakozástól haladó, humánus, demokrata, trendiii nézet. 
CoronaVirus ma, 11:07
https://www.statista.com/statistics/1106367/coronavirus-deaths-distribution-by-age-group-italy/
The spread of coronavirus (COVID-19) in Italy has hit uniformly people of every age group. The virus claimed approximately 127 thousand lives since it entered the country between the end of January and the beginning of February 2020. As the chart shows, roughly 85 percent of the victims were older people, aged 70 years or more.
CoronaVirus ma, 10:56
ahol végigoltották az öregeket, ott nincs megugrás a halálozásban, kórházi kezelések számában. továbbra sem az oltatlanokra kell vigyázni, hanem a gyengébbekre. "A súlyos állapotban lévőknek nagyjából 60 százaléka kapott már oltást." (izraeli miniszerelnök)
CoronaVirus ma, 10:09
nem szabad így elengedni, ha nem hallatjuk a hangunkat, akkor mindent elvesznek tőlünk szépen lassan ezek az emberbarát demokraták.
CoronaVirus ma, 08:48
holnap megyek, kihasználom a lehetőséget, mielőtt negyedszer is kihalok.
CoronaVirus ma, 08:28
vagy be se mehetnek. az emberi aljasság határtalan.
CoronaVirus ma, 08:25
"A helyzet miatt az egészségügyi hatóságok azt fontolgatják, hogy a vírus terjedésének megakadályozására új ajánlást adnak ki a már beoltott amerikaiak maszkhasználatára." - megy a mesterséges feszültség gerjesztés, most majd az lesz a szöveg, hogy az oltatlanok miatt kell korlátozni, miattuk kell maszkot hordani az oltottaknak. nem ám amiatt, hogy az oltottak is megfertőződnek/fertőznek.
https://telex.hu/koronavirus/2021/07/26/koronavirus-delta-varians-usa-anthony-fauci-maszk-pandemia
CoronaVirus ma, 08:11
még szerencse, hogy csak étteremben, moziban meg koncerten fertőz. gondolj bele, mi lenne, ha a munkahelyen is fertőzne?
CoronaVirus ma, 07:47
lehet, várok vele 10 évet, mert se idős, se krónus beteg nem vagyok, aztán meglátom, mi lett veletek, ha tényleg oké az oltás, akkor meg majd beadatom magamnak.
CoronaVirus vasárnap, 17:44
másfél évvel a vírus kitörése  és 917 halott után megvan az első 50 alatti női halottja ausztráliában a covidnak. na most majd lehet mondani, hogy már a fiatalok sincsenek biztonságban. "a vírus nem válogat..."
https://www.health.gov.au/resources/covid-19-deaths-by-age-group-and-sex
CoronaVirus vasárnap, 16:42
igen, ha valaki veszi a fáradtságot és végiggondolja, akkor erre a következtetésre jut:
"...fully vaccinated people can easily transmit the virus even to large groups. Hence, imposing “vaccination certificates” or “green passes” may only serve a political purpose."
a védettségi igazolás a nyugdíjas maffia vérszomjának csillapítására szolgál, tényleges hatása a fertőzés terjedésére nincs
CoronaVirus vasárnap, 14:21
imádom az ilyen cikkeket, mindenről van benne szó, csak aról nem, amit a címben írnak:
Fertőzés oltás után: itt vannak az amerikai adatok
https://infostart.hu/tudomany/2021/07/25/fertozes-oltas-utan-itt-vannak-az-amerikai-adatok
helyette megy a duma arról, hogy mennyire hatékonyan védenek a súlyos megbetegedéstől.
 
viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért fogadják el a tesztek helyett az oltást utazásnál, rendezvényeken, stb? másik cikkből: "A statisztika alapján egyértelmű, hogy az oltás nagyon hatásos a súlyos megbetegedés megakadályozásában, ám abban kevésbé, hogy elejét venné a megfertőződésnek. Ezért - hívta fel a figyelmet a szingapúri kormány - beoltottak is fertőzhetnek, így az oltottság egymagában nem elég a vírus terjedésének megakadályozásához."
https://infostart.hu/kulfold/2021/07/24/van-ahol-a-fertozottek-haromnegyede-beoltott-de-egyikuk-se-lett-sulyos-beteg
CoronaVirus vasárnap, 12:26
szerinted hányan jártak közűlük könnyűzenei koncerten mostanában?
https://koronavirus.gov.hu/elhunytak
3002080rekeszsérv, daganatos betegség
3001976daganatos betegség, Parkinson-kór
3001869magasvérnyomás-betegség, vesebetegség
30017Férfi72szív és érrendszeri megbetegedés
30016Férfi67daganatos betegség
3001572magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség, agyi érelmeszesedés
CoronaVirus vasárnap, 10:22
mért, hol kéne tartanom, ha azt látom, hogy gyerekek esetében mind a kettőnél kicsi az esély arra, hogy komoly baj legyen? a szívemre kellene hallgatnom? ami már megszakadt a covid miatt tönkrement élsportolói karrierek miatt :-)
CoronaVirus vasárnap, 09:59
influenza miatt hány gyerek kerül kórházba évente? az elfogadható? valószínűleg igen, mert nem emlékszem rá, hogy oltási kampányok, vagy ölremenő viták lettek volna a gyerekek influenza elleni oltásáról.
CoronaVirus vasárnap, 09:35
a védettségi bevezetése óta nincs szabad döntés.

friss hírek További hírek