ordenáré, de engem nem lep meg, hogy nem tartja a szavát, mert egyet sem tartott eddig. Egy pozitív mondat volt: ha minden rendben azt is elismerik. De ettől még böszme ez a lájkvadászat mindenáron.
Kata en nagyon aterzem , amit te, ugyan igy ki vagyok akadva es ugyanennyire szkeptikusa valtam, de errol nem Rice tehet. Itt van egy futobolond az egyenletben aki minden letezo racionalitast felborit. Egy ilyen helyzetben rovid tavon lehetetlen iranyt latni. Hosszu tavon en bizom benne, hogy rendben leszunk, a kerdes, hogy addig ez az allat mekkora kart okoz nekunk.
Semmi olyat nem mondott, mint ami a Közlönyben ne jelent volna meg. De egyszerűen nem bírja ki, hogy ne magyarázzon ő is. Vagy tudja, hogy úgyis találnak valamit. Hát nem rózsás a helyzet. Szerencsére csak 3 nap van tőzsde a héten.
Na Rice, most milyen mesével tartod a lelket az itteniekben? Ha már ennyire megszívtuk, legalább az itteni pánikolóknak engedd meg, hogy még azelőtt eladjanak, hogy te elkezded kiszórni!
Hát talán az 1650 körüli alj, de ennyi próbalkozásból már lehet, hogy az is átszakad. Nem lesz mit dobnom 2400nál, mert úgy néz ki 1600 körül fog repülni a pakkom. Fasza...
Ez az eredmenye, ha egy narcisztikus pszichopata aki teljesen sajatosan ertelmezi a jogot, amokfutasba kezd. Amit muvel az mar teljesen kimeriti a picabefolyasolas es hitelrontas fogalmat. Ilyen felelotlenul pofazni mindenfele egzakt vizsgalati eredmeny nelkul, bravo.
Szintén nem vitatkozásból írtam. Az enyémből sem! :D Most már pláne le kell játszani! Amúgy ez amit művelnek lassan tiltott tőzsdei manipluláció, a mi szeretország kormányunk. :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.