Nézd, nem veled vitatkoztam, hanem a megközelítéseddel, értsd jól. Amúgy nem hiába egy példát se tudtam felhozni :D Továbbra is tartom, hogy ott lesz az alja ahol ők akarják, az én kezemből ki nem csavarják!
A cég nem lehetetlenül el, csak éppen ma (is) sokan rábasztak, mint én is. Nem tartott nekem sem senki pisztolyt a fejemhez, hogy spekázzak, hát kiadós bukta lett belőle.. ez van.
Magyarország miniszterelnöke... nem sokszor láttál ilyet, hogy nyilvánosan lehetetlenítenek el így cégeket... gratulálok. Amúgy ugyanezt írtam a #101002 kommentemben.
Ebbe a cégbe volt részvényes, most szidja, hogy a volt kormányt ekézze. Ez kellett, hogy 1700ftra lejöjjön. Magyaroknak kevés információja volt a cégről :D Tőzsdei cég és kevés információ? Érdekes. Valaki megkérdezhetné tőle, hogy akkor tavaly miért volt 4IG részvénye és amit nyert eladáskor a nyereségét kinek adja oda? MP szándékosan csinálja a pánikot. Ezzel próbálja erősíteni a tárgyalási pozícióját és a szavazókat győzködni vele 1695ft
https://www.portfolio.hu/befektetes/20260817/felrobbant-a-raba-arfolyama-egymas-utan-harulnak-el-az-akadalyok-a-nagy-hadiipari-uzlet-elol-856686 Ami nekem magas (mindenféle vizsgálat ide vagy oda): A Rába 120 %-ot rallizott a potenciálisan óriási üzletek hírére úgy, hogy az ezen üzletek nagy részét hozó CSG a Rábában kisebbségi tulajdonos (lesz). A többségi tulajdonos pedig a 4iG, amelynek az árfolyama ennek ellenére szenved, pedig ha a cikkben is felsorolt üzletek igazak, akkor az azokból a Rábánál képződő eredmény nagyobb része a többségi tulajdonosnál csapódik le. Ennek alapján vagy a 4iG-nek is száguldani kellene, vagy a Rába-rally kamu!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.