Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Kata726
Kata726 ma, 08:33
Előzmény: #99496  Rellim
2 hete még "tartja az 1800" napok voltak, múlt héten aláment és már elérhetetlen lett az 1800. Ez a hét arról szól, hogy tartja-e az 1700(nyilván nem fogja), és alámegy az 16xx-as tartományba. Teljesen kiszámítható lett és mégis ülünk és nézzük, ahogy olvad a pénzünk. Persze azok a "pánikoló kisbüfik", akik állítólag lenyomják, szégyellhetik magukat, de akik tartják, legyenek büszkék magukra, hogy egy ilyen cég részvényesei lehetnek. Szép, csodavárós napot mindenkinek!
sonos hétfő, 23:50

és ezt se felejtsük.....
Tanácsadó Testület
sonos hétfő, 23:31
sziasztok!
szerintem ez mindenki figyelmét elkerülte
Telex: Amerikai kongresszusi képviselőket fogadott Orbán Anita, Kapitány István és Ruszin-Szendi Romulusz
Remélem az amerikaiak végre szembesítették a magyar kormányt, hogy a 4ig-nek vannak élő megkötött szerződései, és aláírt szándéknyilatkozatai az amerikai védelmi és űripari cégekkel. Mellesleg a 4ig már átesett mindenféle átvilágításon az USA-ban így némi idő előnnyel indul. Ami most az USA-nak nagyon fontos!!
Amerika új úton: filléres fegyverekkel árasztanák el a csatatereket - Portfolio.hu
És végre talán Kapitány István is belátja hogy a KKV szektornak nem terem gyümölcs a védelmi és az űriparban a tengerentúlon!
Mindenesetre RSZR nem nagyon dicsekedett a mai napon történt tárgyalással. 
Talán egy kicsit leoltották őket?
sonos hétfő, 23:30

Rellim
Rellim hétfő, 22:54
Előzmény: #99492  Atti67
06.25 volt az évben a legalacsonyabb záró, 1712 ft. 
Igaz, innen pattant, és rakétázott 2010 ft-ig. (2040-ig ment, de 2010 lett a záró) 
1 hónappal később közel ugyanott tartunk. Nagyon nehéz már bármit belelátni ebbe a papírba. 
Mikor farkasfu chartjait elemeztük, hogy "Úristen, 2700-ig is lemehet", "ááá, sosem megy le addig" feelingben, szerintem senki sem gondolta, hogy még az alatt 1000 ft-al is csak esni fogunk. 
Én személy szerint úgy voltam, hogy 3000-ig lemehet, ezért is tartottam a papírt. De csessze meg, ez még itt sem fordul. pedig, már az 1700 szint recseg ropog. Hol lesz az árfolyam Aug végére, ha ez a trend folytatódik, és addig csak napi 1-2%-ot esik, mint eddig?
Kíváncsian várom a folytatást. Reménykedek, de nehéz bármi jót belelátni. 
Rellim
Rellim hétfő, 22:38
Előzmény: #99494  Csomi_1977
Ugrott a papír értékéből úgy 500 ft. :) 
Csomi_1977 hétfő, 19:51
06.01 2200 volt . Azóta mi történt ? 
Csomi_1977 hétfő, 19:49
Előzmény: #99492  Atti67
Voltak hírek az elmúlt fél évben és csak esés volt utána is . És akkoriban még volt forgalom . Ha ősszel se lesz valami pozitív változás …. 
Atti67 hétfő, 19:19
Előzmény: #99491  Rellim
Azért azt már többször láttuk,hogy egy  jó ,vagy egy rossz hír hatására képes egy nap 200-300 Ft-ot növekedni,vagy csökkenni.Nem gondolnám,hogy innen már túl sokat esne,inkább oldalazásra gondolok.Aug végén a jelentésre viszont egy nagyobb pozitív ugrást várok,szép forgalommal.Szerintem már nem kell sokat várnunk a lassú emelkedés megindulására a jelentésig.A forgalom nem nagy,de azért kiváncsi lennék,hogy ki tologatja le mindig a zárás közeledtével 1-2 órával.
Rellim
Rellim hétfő, 19:02
Előzmény: #99488  Kata726
A 2000 is olyan távolra került, hogy nem is látszik! 
5 ft-ot nem bír emelkedni ez a "nemes" papír hetek óta. 
Pedig lassan 300 ft-ot kellene a 2000-ig is. 
nyugdijas hétfő, 18:45
Előzmény: #99487  rice2
Legyen Jászainak akár 15-18% a cégben, ami nagyon komoly rész, akkor is az állam, RM után a harmadik . MPnek a 4iG nem hiszem hogy a az elso 50 kozott van a fontossági listán. De majd erre is sor kerul . Cég mukodik, nincsenek elbocsátások, SAFEen dolgoznak, a kormánynak nincs miért siettetni a dolgot. Amit fájlalok a cég hallgatása. Ha jol értem, a cég 39% az államé tokealapon keresztul, és ezt az "onnálo"  tokealapot akarja a kormány visszavenni és ezt menedzseli JG. Minnél hamarabb ez megtorténik annál jobb. RM az igazi nagy részvényes amivel az államnak számolni kell. Mint írtam pár napja, RM a Lockheedal kotott megállapodást HIMARS és ATACMS rakéták kozos gyártásárol. Itt valami csoppenhetne nekunk is. 

OTP-TOP
OTP-TOP hétfő, 18:20
Előzmény: #99471  rice2
Jelenleg ennyit ér. 
Kaptam/kaptunk pedig hideget-meleget, mikor ATH-ról 6-700 ponttal lejjebb kételkedés indult.
Alteónál indult büntetőfeljelentés.. Itt kéz kezet most alapon a kormány megegyezésre törekszik, kisbefektetőket a Kopasszal karöltve leszarva. Nem kutakodnak még, hogy van-e geli füle mögött vaj megegyezést remélve.
RSZR és a többi vajon véletlen nyilatkozott árfolyamromboló blődségeket?
Mikor a kampányban tűpontos kommunikáció ment. Tóth Péter vezette. Később pedig finomabbá váltak, jelezve is, hogy tőzsdei cégről van szó. Plusz nem nagyon találhatják a fogást. Ez a kiskakaskodás kontraproduktív. 
Nemcsak geli, a kormány is szeret(ne) olcsón venni. Szerezni nagyobb részesedést.
A tőzsdefelügyeletnél is biztos nyaralnak, nincs itt semmi látnivaló alapon. 
Péter meglőtte első öngólját - P.J - a temérdek piros pont mellé, a Medián sem hozott ma jó híreket.
Remélem nem az egyik kutya másik eb lesz a tőzsde vonatkozásában az abszolút filmszínház by MP következő epizódja..
Nekünk a gyorsjelentés, illetve a közelgő 08.31-es EU-s határidő hozhat jobb híreket.
Ha már a menedzsment kussol. Az amelyik választásig folyt a csapból is h.milyen szuper a cég.
Nyilvanvaló, hogy a kopasz pinikkió februárban hazudott.
Visszaolvasva a fórumot fordítva ülünk a lovon. Nem itt kellene találgatni, hanem nyilatkozniuk lenne célszerű. 
A régi/új r.főkaoitányi tanácsadó, Garamvölgyi mondta, hogy a hallgatás nem kommunikáció. Az a bizonytalanság melegágya rendkívüli helyzetben. Ez talán nevezhető annak.
Illene a kormányban rendezni a sorokat adott tőzsdei cégek tekintetében, mert ami az elmúlt három hónapot illeti a cég kapcsán az kritikán aluli.
A kiskakaskodás kontraproduktív, mutatják a mai közvéleménykutatási adatok..
Jó profitot!
Kata726
Kata726 hétfő, 18:16
Előzmény: #99487  rice2
Még bőven vehet 2000 alatt, sőt napról napra egyre olcsóbban! Lehet, hogy nem véletlenül nem vesz...
rice2 hétfő, 18:09
Előzmény: #99476  nyugdijas

iG COM Magántőkealap (38,93%), KZF Vagyonkezelő Zrt. (12,12%) és iG TECH Invest Kft. (1,71%)
A vagyonkezelő szerintem az övé. Az 12,12%. Szerintem nem akarják majd leváltani.
Kapcsolatrendszerére szüksége van a cégnek és a kormánynak is. Csőben van több hadiipari fejlesztés és szerintem a kormány az űripart is szeretné "behúzni" 
Most még mást mondanak, de majd közös nevezőre jutnak és akkor jöhet a nagyobb emelkedő trend.
Háttérben mindenki jó pozit akar, hogy a megegyezés előnyös legyen neki.
Szerintem a Tisza szavazóknak majd dobnak valami "csontot", hogy a 4IGnek csökkentették a megrendelését, vagy éppen azt, hogy az állam megszerezte, stb.
Kormánynak nagyon fontos, hogy a Rheinmetall maradjon és fejlesszen és persze a csehek is. Ők már baráti kezek Jászainak. Arabokkal pedig lesz itthon 1 közös cég. USA cégekkel is nagy az összeborulás és a törökökkel is. MP ezeket nem hagyhatja ki. A nagy kapocs Jászai. 
Azt nagy hibának látom, hogy a cég 2000 alatt miért nem vett pl. 150e-200edb részvényt.
Ezt a lehetőséget ki kellett volna használnia.
CS1 hétfő, 18:06
Cégérték/darab 
Matthew112 hétfő, 18:02
Előzmény: #99479  Atti67
Egy fontos tenyezot ne nezzunk el, hogy tobb mint 3x annyi a reszveny darabszam is 
Kata726
Kata726 hétfő, 18:02
Előzmény: #99481  HunSuccess
Oké, de akkor mi van? Mert azt vágom, hogy mi nincs? Nálam az 1670 a kritikus szint, és sajnos mindjárt ott vagyunk.
Getup
Getup hétfő, 18:01
Előzmény: #99480  Kata726
Hát igen, teljesen vakon vagyunk az a baj..most nekem ilyen fej vagy irás...
Getup
Getup hétfő, 18:00
Előzmény: #99479  Atti67
Ezt az életbe se gondoltam volna,plusz még ott fain oszti is volt...
HunSuccess hétfő, 17:57
Előzmény: #99480  Kata726
Azért nem gondolnám, hogy vége a story-nak, mert alacsony forgalom van két hónapja. A Mtelekom mai forgalma 1,2 MRD HUF, a 4iG-nak 90M HUF. Itt jelenleg nincsennek nagyon vevők, de tömeges, pánik szerű eladás sincs. 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek