@feel Lehet szidni Pompit. Én is röhögtem sokáig, MOL-nál szinte sosem jött be neki semmi. Ugyanakkor, itt nagyon kutya a helyzet. Lerúgták májusban 1800-ig, onnan vissza kapaszkodott június elején 2360-ig, ahonnan ismét lefordult 1712-ig. Itt fordult felfelé, de a 2050 környéke megfogta. Már addig sem tudott emelkedni, mint eddig. 2000 felett nem tud megmaradni, csak órákig. Szóval, lehet, hogy picit lehetnénk szerényebbek ebben a témában Közelebb vagyunk a 800-hoz, mint az 5000-hez. R: 1924
Megerősítették, hogy mivel SAFE hitel nyilvánvalóan hitel csak szükséges mértékben lesz lehívva csökkentett mértékben mint amit a korábbi kormány tervezett.....!!! Megerősítették megint, hogy a költségvetési helyzet miatt vizsgálják milyen civil beruházások valósulhatnak meg a csökkentett hitelből, melyek megfelelnek az előírásoknak....
Ezen kívül kormányszóvivői tájékoztató szerint még nincs döntés a nem ismert nagyságrendű SAFE keret haderőfejlesztési felhasználása és a 4ig kapcsolatáról.
Kormányszóvivői tájékoztató szerint a NATO csúcson mi történt kérdésre válasz: 1. kétoldalú megbeszélések 2. a jelenlegi 2 % után 2031-re a 2,5 százalékos szint elérését tűzte ki célul. Nem túl jó hír...
Mindjárt kezdődik dr miniszterelnök úr sajtótájékoztatója. Vajon megemlíti a 4IG-t vagy Rábát, és ha igen milyen kontextusban? Vagy bármi olyant amit a Nato közleményben nem tudnánk meg?
"Nem akarom megtiltani senkinek, hogy leírja a véleményét! De aki leírja,
az fogadja el, hogy nem mindenki ért vele egyet maradéktalanul és akár
kritikát is megfogalmaz vele szemben. Erről ennyit. "Mi fáj ennyire?""Akkor ez ugye rád is vonatkozik, mert hogy te írtad. Köszi...
Tudom hogy nagy nyerőben vagy, 40ft-os papírjaid is vannak stb. 7 éve olvasom a fórumot! Elismerésem azért hogy ilyen kitartó vagy, ennek köszönhető a jóléted. Csak engedd már meg, hogy olyan véleményem legyen rólad, hogy te sem vagy tökéletes, tévedhetetlen. Ha nem engeded meg, akkor is ezt gondolom... Nyilván jobb olvasni a te ultra pozitív hsz-dat, de attól még 2000 alatt vagyunk(4920ról). Ez van, majd lesz több, reméljük.
2 éve 793ft, 1 éve pedig 1830ft volt az árfolyam. Tavaly nov.12-én volt a csúcs, 4965ft, de aznap 4875ft volt a záró! Csúcson pár ezer db részvény fordult meg. Csúcsot nézni nagy hiba. Olyan nincs, hogy ott mindenki eladja, mert akkor ki venné? Sokan csaqk a történelmi csúcsot nézik, pedig azt felesleges és csak önkínzás. Egyébként 4920ft volt a történelmi zárócsúcs. Leírom még 1X hátha megérted, hogy tavalyhoz képest is nyerőben vagyok. Nincs virtuális bukóm, mert a 4IG jelenlegi részvényeim 90%-át olcsóbban vettem és nyerőben vannak. Csúcsokról meg nem számolok vissza. Majd az újabb csúcsokon adok megint 10%-ot. Én nyugodtan élek, nem remegek, nem sírok. Nem értem ez neked miért csípi a szemedet? Kitüntetett figyelem? Te vesztél belém tegnap és ma is. Olvass vissza miket írtál és ferdítettél reggel, hogy tegnap újabb csúcsokról írtam 2000nél. 1936ft
Jelentéktelen szereplő vagyok itt hozzád képest, ennek ellenére "kitüntetett figyelmet" kapok tőled! Köszi, de nem igénylem, viszont a magasabb árfolyamot igen. Nekem az a fontos.
Ha végig tartottam volna, most aa tavalyi csúcshoz képest több, mint 60 milla mínuszban lennék, de mivel az esés nagy részében aktív voltam, illetve megfordultam az Otpben is, így "csak" 10,5m a jelenlegi bukó, természetesen virtuális, nem realizált értelemben! Adót nem fizetek, mert TBSZ-en van, neked is át kellett volna már tenned TBSZ-re a nagy forgalmú, esős napokon. Ugrálásról annyit, hogy ezért mutat a 4ig egyenleged -60%-ot tavalyhoz képest, persze már előre hallom, hogy így is óriási nyerőben vagy és majd leszel is. Legyen úgy, mindannyiunknak jobb lenne egy sokkal magasabb árfolyam.
Azt írod, hogy " 8 számjegyű bukód" van. Hogy keletkezett, amikor többségben azt írtad itt, hogy nyertél? Én tavalyi évem után is komoly adót fizettem és idén is nyerőben vagyok, pedig idén több 4IGét vettem, mint eladtam és szerinted rosszul csináljuk, mert tartjuk. (MOL certifikáton nyertem idén. Ide is beírtam még akkor) 4IGés pakkom is nyerőben van, mert 2 éve még 800 alatt volt és sok részvényem ennél sokkal olcsóbban. Jászainak, Rheinmetallnak, portugálnak és a töröknek is sokkal nagyobb pakkja van és várnak türelemmel, hogy beérjen a cég. 1 céget nem lehet felépíteni 1-2 év alatt, ahogy 1 komoly vállalkozást sem. Évekig kell építgetni, hogy majd később hozza a nagy nyerőt. A cég 4 nagy üzletága, mind komoly pénztermelő lehetőséggel bír és nincs a BÉTen még 1 hasonló cég. Egyébként csak megjegyzem, hogy 100edbos pakk felett nem nagyon lehet ugrálni, mert ha olyan hír jön amire kitör az árfolyam, akkor az eladást csak sokkal drágábban lehetne visszavenni. Akkor meg minek eladni? Sok tőzsdei tankönyvben is az van, hogy az ugrálók többsége elbukja a pénzét. Talán 60%-75%-kokat írnak. 1956ft
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.