Pont ezt akartam írni... Milyen hergelés van abban, mikor látod hogy 1900 ft-on ráborítottak 6000 db-ot valakire? Hogy sorban esik el minden szint? Ezek tények! Nem hegelés...
Köszönöm uram a meghívást, be fogok nézni. Nem volt azért nekem rossz üzlet az Opus😃 az egy más kérdés, hogyha hat -hét évvel ezelőtt eladom és az árát más papírba forgatom ,akkor mi lenne most a matek … 2016-ban vettem anno, komoly mennyiséget.
az igazság az, hogy eleve nem szabadott volna ezeket a szutykokat venni, mint opus, delta, hanem csak otp, telekom, ez volt az alaphiba, engem is hogy átbasztak deltába szavak nincsenek viszont azért a 4iget nem lehet szerintem egylapon említeni egy deltával vagy opussal, mert annál jóval komolyabb cég, nyilván ez látszik az árfolyamban is, ugyanakkor sajnos a kotta, hogy felhúzták és nagyot esett hasonló, de pl a deltát még csak fel se húzták hanem lassan hét éve nem volt ott ahonnan indult, itt szerintem jászain és feketén múlik minden, meg magyaron hogy mi van még a tarsolyukba, mi a fő szándékuk. Az meg a viccek vicce h egy deltába most meg abba próbálnak kapaszkodni h a delta nem volt neres, hát hogy a fenébe ne lett volna az, most is a barna féle bank intézi a szaros srv-t hogy csak 1 példát írjak, mindig valamibe kapaszkodunk ami nem igaz, jól írod, viszont én a 4iget kivételnek érzem alapvetően a rheinmetál miatt, azért egy deltába v opusba mivan a rheimetálhoz képest? két nulla vagy az se....
Nem fogják Bigprofit Úr, de ha 100%-ra akar menni akkor változtassa meg a nevét Biglosses-ra.Amugy igaza van, most jon az időszaka a hullo csillagoknak es az emelkedő napoknak.Üdvözlettel: Toka Úr Mg:Jöjjön majd a Clubba is, szeretettel várjuk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.