Van egy jó hírem! Ma is akartam venni 1920 Forinton rv-t, de egyenlőre lemaradtam róla. Miért jó hír ez?! Egy hónapja 1850 Forinton akartam venni és akkor is lemaradtam róla, mert 2400-ig emelkedett az árfolyam😅
Sok sikert hozzá! A minuszolókkal ne foglalkozz, mert vagy fogykosok, vagy rosszindulatúak, vagy a csökkenésben érdekeltek. A vásárlás felfelé hajtja az árat.
Csak merő kíváncsiságból kérdezem. Van köztünk olyan aki elgondolkodott vagy tervez SpaceX-et venni? 135 dodó a tervezett nyitási ár. Nyitás ma magyar idő szerint 15:30-kor.
Kata726 Én is hasonlóan ülök egy kicsivel nagyobb pakkban mint te. Annyit tudok tenni, hogy 1800-2000-es szintekből még csipegetek a jobb átlag miatt. Időm, hála a jó égnek van kivárni. Mint ahogy azt korábban említettem minden jel arra mutat, hogy csak idő kérdése és Te is nyerőben leszel. Garancia nincs csak a tapasztalatom és a gyakorlat ami 2006-óta még nem tévedett soha! A 2008-as válságot is ki tudtam űlni türelmesen szép kis summával a végén. Lett is pár ősz hajszálam.:) Akkor az OTP volt a favoritom. Most meg a 4ig lovára tettem mint itt nagyon sokan. Kicsit a tűzzel játszunk de a végén annál édesebb lesz majd a gyümölcs. Kitartás!
Az 1800-at nem nevezem károgásnsak. Neked ez a meglátásod, valami alapján ez jött ki. A csártból mindenki más jön ki. Ez természetes. Azzal viszont nem lehet mit kezdeni, ha valaki folyamatosan a bögréjét emlegeti. Az olyanoknak valószínűleg semilyen meglátása nincs, csak tippre kereskednek.Valószínű nem is olyan sikeresek, mint akik tudnak fundát, hangulatot, vagy TA-t elemezni. A gond azzal van, hogy vannak olyanok, akik már nem is írnak ide (pedig minden szava aranyat ér), mert nincs kedvük galambokkal sakkozni. Nekik az a hitvallásuk, hogy "a sötétség üvölt, az intelligencia hallgat". Közben néhány közönséges galamb már fejen is szart, de nem érdekel, mert van van esernyőm.
Már jó néhányszor átéltem ilyen időszakokat, egyre edzettebb vagyok, nem lesz probléma. Mindenkinek azt javaslom, hogy a jelenlegi árfolyamtól függetlenül gondolja végig, mi mennyit érhet a cégben. Már a telkó résznél rájöhet, hogy a mainál jóval többet, de hát van még sok más is. Rengeteg külföldi befektető, akiket így megszívatni, hát azt el se tudom képzelni. Vagy például a viszonylag gyenge forgalom, szintén nem győz meg arról, hogy nagy lenne a baj. Inkább csak speka játék szerintem. Mindegy mit gondolok, nem én irányítom az árfolyamot. Tétet megtettem, ahogy korábban több nagy befektető is! Nem érhet így véget ez a sztori. Mubadalát azért megnézném 3 év múlva 1800as árfolyamnál!
Természetes. Nem vagyunk egyformák, másképp látunk dolgokat. De ez így van rendjén. Te a Fibo 61,8%-ot látod bele, én napok óta azt mondom, hogy szerintem az 1800 környékét is vissza tesztelheti. Te ezeket károgásnak nevezed, nekem pedig szimplán elmélet. Ami eddig biztos, az az, hogy ismét esett, nem is keveset. Az pedig, hogy hol fordul, (ha fordul) hamarosan kiderül. Sok nyerőt!
Jogodban áll kételkedni. Én is kételkedek azokban, amiket írni szoktál. Mindenki tudja, kire hallgat. Pl. és a károgósokra cseppet sem, mert ha hallgattam volna rájuk, már egy fillérem se lenne. Illetve, amikor már nagyon hangosak, az is egy vételi jelzés nekem. Van egy idézet, amit most inkább nem írok ide, mert akkor nagyon sok 👇kapnék azoktól, akik magukra ismernek. Mondjuk, pontosan annyira értékelem véleményük is.
No ez derék mondhatnám "katonás" dolog. Kívánom, hogy még magasabb áron tudd eladni, mert az mindenkinek jó lenne. Ahogyan írtam én 2K alatt vettem egy keveset.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.