Az miert orosz barátság, hogy az energiát olcsóbban akarják biztosítani az országnak, transzparensen, legálisan. A többiek, pedig minden feka kerülő után ugyan úgy kereskednek az Oroszokkal. Sokan azt nem tudják megérteni, hogy ez nem barátság kerdese. Egyébként az Unió barátság ol támogatja szerinted Ukrajnát?
Ha emelkedik tud ez 15-20 % ot is menni.én ott voltam hülye hogy 4820 nál nem szálltam ii mert azt hittem még lesz egyből 6000 majd. :D egyet megtanultam. Mimdig az alján
a fülkés papíroknál egyébként is általános, hogy vmi storival bevonzzák a mezei ~fülkés spekik '~könnyen jött' pénzét (is), aztán jól elverik rajtuk a port, kirázzák őket...ez most egy kiváló alkalom, mivel a választásoktól való félelem, a főbindzsik pánikszerű vagyonmenekítése ~minden instrumentumból - most szépen átragadt az itteni speki pénzekre is 'oszt jónapot'...?? szvsz
Honnan tájékozódsz? Várj, kitalálom: vadhajtások, megafon, origo, mandiner, stb.. Néha a tényeket is szemügyre vehetnéd, mégpedig, hogy EU és NATO tagok vagyunk, és nem normális dolog, hogy ilyen szinten az Orosz érdekek mentén politizál a jelenlegi kormány. Nézegesd vissza Orbán kijelentéseit 2010 előttről, meg fogsz lepődni, hogy ennek tökéletesen az ellenkezőjét csinálja. Ja, amúgy a híresen Orosz ellenes jobboldaliság az hova tűnt időközben?
Ez jó :D Hát most nem a bölcs indiánok adják az tuti, de lehet azok veszik :D Azt, hogy sok kicsi nem érti meg, hogy a magyar állam tulajdonos a cégben ez számomra érthetetlen. Saját tulajdonát senki nem veri szét! 37,8% a telekommunikációban, az űriparban és hadiiparban meg nem publikus eddig. Tisza kerül hatalomra, átvizsgálja a céget és építi tovább. Tisza programjában szerepel a hazai űripar fejlesztése és MP már nyilatkozta, hogy a hadiipart is fejleszteni szeretnék. Gyakorlatilag a régi (MP) kisrészvényes, ha kormányra kerül nagy tulaj lesz :D :D :D ! 2350ft mindjárt ugrunk 2400 fölé, de az is szar. 3000 alatt nem sokáig szabadna lenni az árfolyamnak. Ha jászai lép, könnyen fölé ugorhat majd.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.