Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
orbitalis kedd, 10:20
https://invst.ly/1f-vlw
lassan de biztosan visszatér a csatornájába.
MA200-ról kétszer pattant, de erős támasz a 24xx-26xx között van.
MA50 meredeken esik, nem lenne szép ha elkaszálná a 200-ast.
Worthington
Worthington kedd, 10:10
Előzmény: #87518  lalika60
R 3350 szép eddig a mai nap!
lalika60
lalika60 kedd, 10:00
Előzmény: #87517  BT55
137m
BT55
BT55 kedd, 09:53
Előzmény: #87516  lalika60
végre vétel nélkül megy.
lalika60
lalika60 kedd, 09:21
R3320
Ahham kedd, 08:49
Előzmény: #87513  sztiv
Furák a választók is... Cserbenhagyta őket a városvezetés. Kazinbarcikai vagyok. Szitka (polgármester) ott állt a gödör mellett, mikor a munkálatok folytak és utolsóként távozott a műszaki vezetővel egyetemben. A saját szememmel láttam, mert a gödör mellett kértem információt a fűtésről. Szóval a cserben hagyás nem így néz ki, bár valóban rendkívül bosszantó volt napokig a hideg lakásban. 
Worthington
Worthington kedd, 08:45
Előzmény: #87511  Ahham
Szóval M.P. sem indul sehol... Legalább is ezt hazudta! Én ezen a környéken élek, tiszás a hölgy! 
sztiv kedd, 08:44
Előzmény: #87510  Worthington
Ha már átmentünk helyi politikai topikba akkor mint egykori barcikai érdemesnek tartom megjegyezni, hogy bárki indult volna a helyi városvezetés ellen, az nyert volna abban a választókörzetben ahol közel 1 hétig nem volt most a nagy mínuszokban fűtés és cserbenhagyva érezték magukat az emberek. Országos következtetést meg levonni egy teljes helyi fideszes mozgósítással is csak 23%-os részvétel melletti 43%-os győzelemből nem szabad.... 
Ahham kedd, 08:42
Abból indulj inkább ki, hogy Kaló kb. 20 szavazattal kapott többet most, mint 2024-ben, mikor az elődje szarrá verte... 
Ahham kedd, 08:41
Én pont fordítva látom a naivitás kérdését. Tegyük fel, hogy igaza van a propagandának. Egy Tiszás, aki függetlenként indult. Mit nyer vele a Tisza? Ha nyer, nem a Tisza színeiben indult, nehéz összehozni velük, nem a Tiszáé a dicsőség. Ha veszít, íme... Máris Tiszás lett. Tehát nem tud vele nyerni, h a Tiszás függetlenként indult. Arról nem beszélve, hogy a Tisza-logó elég sok szavazót hoz, nem lehet összemérni egy logó nélküli Tiszást, egy logós Fideszessel. Szóval!?
Worthington
Worthington kedd, 08:36
Előzmény: #87509  Ahham
De naív vagy! :)))
Ahham kedd, 08:34
Előzmény: #87504  Worthington
Ez kamu. Ezt csak a propaganda terjeszti. Városvédők Egyesülete tagja a hölgy, az ő színeikben indult. A Városvédők pedig már a Tisza előtt is megmérették magukat a választásokon. Ne nyelj be mindent, amit az origo ír.
hedgevo kedd, 08:11
Előzmény: #87507  Nemtommilesz
Sűrű fillér inkább mint a ritka forint… sokaknak az se lesz, jó esetben target lehet:
kimenekülés nullába, addig egy párszor lefő a kávé, de “csak” kikell ülni, ennyire nagyon egyszerű ez :))aztán kis tfen pozi ha maradt kedve/pénze.Minden más mai napig hópium.
TA alapon is, ahogy írtam a másikban ez a chart világ rossz vicce shitcoin pattern, na de kell gellértéknek az exit liquidity, megmondták nincs ok az aggodalomra, miért is lenne ha ők mondják.
Nemtommilesz
Nemtommilesz kedd, 06:12
Előzmény: #87499  Zno
Ne ezért adtam el, nem akartam rámenni decemberben idegileg.
Nekem elég ha hetente összejön valami, nem vagyok telhetetlen, azért írtam hetit :)
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs kedd, 03:01
Előzmény: #87501  BigD21
Stratégia-stratégia-stratégia-stratégia-stratégia a cukormáz szövegben, a valóságban meg 35% esés november óta, 4 hónap alatt! Álom vagy valóság, melyik melyik? Na ez az igazi stratégia uraim! Ha ők csinálják azért (mindössze 10% körüli közkéz-lepkefing), ha nem ők csinálják, akkor meg azért nagy stratégia! 😀Szvsz. 😉 Ja, és folyamatos repülőzuhanás! 
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs kedd, 02:31
Előzmény: #87481  Rellim
1️⃣ Számmisztika / „angyalszám” értelmezés A számmisztikában a számokat gyakran bontják elemekre:
  • 5 – változás, szabadság, új lehetőségek
  • 2 – kapcsolat, együttműködés, egyensúly
  • 4 – stabilitás, alapok, biztonság
Így a 524 üzenete ebben a rendszerben kb.:
➡️ változás történik, ami stabilabb alapokat és jobb kapcsolatokat hoz.Az úgynevezett „angyalszámok” hívői szerint ez azt jelenti, hogy valaki jó irányba halad az életében.
Worthington
Worthington hétfő, 23:54
Előzmény: #87503  treff
Azért ez így nem pontos! A tiszás képviselő függetlenként indult el, 3. lett persze tagadják! :))) 
treff
treff hétfő, 23:43
Előzmény: #87485  Worthington
OFO
Azt ugye megnézted, kik indultak el, hány százan mentek el szavazni - 04.12. előtt gyakorlatilag pár ember ment el mindössze 23%-os részvétel mellett -, és a Tisza el sem indult, mert már korábban jelezték, időközin az áprilisi előtt nem indulnak.
Na ennek fényében kell értékelni, kvázi le nem tojni azt az időközit.
Klasszikus baloldal meg már nincs szerencsére, szétmállott, csak az új árstoppos népjólétis rezsiszilárdos, kvázi baloldal.
ON
BigD21 hétfő, 21:43
Előzmény: #87501  BigD21
Bocsi, téves!!!
BigD21 hétfő, 21:40
Fekete Péter / LinkedIn
“Ma bemutattam a 4iG Nyrt. 2025-ös pénzügyi évének eredményeit, amelyek a fegyelmezett végrehajtás, a strukturális átalakulás és a folyamatos stratégiai terjeszkedés évét tükrözik.
A pénzügyi teljesítmény főbb mutatói:
💶 A nettó árbevétel 6,8%-kal nőtt éves szinten, elérve a 733,9 milliárd forintot (1,95 milliárd eurót)
📈 Az EBITDA 19%-kal nőtt éves szinten, elérve a 275 milliárd forintot (730 millió eurót)
🏦 A nettó adósság/EBITDA arány 3,2-szeres volt, amit a növekvő nominális EBITDA és az erősödő tőkepozíciók is támogattak.
Ezek az eredmények tükrözik integrált működési modellünk ellenálló képességét és a méretgazdaságossági előnyöket a telekommunikáció, a digitális infrastruktúra, az IT-szolgáltatások, valamint az űr- és védelmi szektorban.
📡 Távközlés – Megerősödött nemzetközi befektetői bizalom
2025-öt jelentős előrelépés jellemezte a nemzetközi stratégiai partnerek telekommunikációs infrastruktúra-platformunkhoz való vonzásában is.
A 4iG és a 4iG InfraCo Holding Zrt. nem kötelező érvényű megállapodást írt alá az e& PPF Telecom Grouppal egy lehetséges részvénycsere-ügyletről:
A 4iG Távközlési Holding akár 49%-os részesedést szerezhet a CETIN Hungary-ben
Az e& PPF Telecom Group akár 38%-os részesedést szerezhet a 2Connect-ben
A tervezett hosszú távú partnerség költséghatékony kereszttulajdonlási modellt hozna létre. A Yettel 2026 második félévétől léphetne be a vezetékes piacra a 2Connect hálózaton, míg a One Magyarország 2028-tól használná a CETIN mobil infrastruktúráját.
A várható hálózatmegosztási szinergiák, beleértve a költségmegtakarítást és a bevételnövekedést, a lezárást követő években elérhetik az 1 milliárd eurót.
🚀 Űr és védelem – Bővített képességek
Tovább erősítettük pozíciónkat, mint feltörekvő magánszektorbeli integrátor Magyarországon és a tágabb közép-kelet-európai régióban. A Rába felvásárlása lezárult, míg a Gestamen, a HeliControl, az Aeroplex és a Hirtenberger felvásárlása folyamatban van, számos tranzakció várhatóan 2026-ban zárul le.
Bővítettük stratégiai partnerségeinket a Lockheed Martinnal, a Northrop Grummannal, a Nurol Makinával, az Apex Technologyval, az Axiommal és az Aeronauticsszal, megerősítve hosszú távú ipari és technológiai képességeinket.
🌍 Stratégiai tőkepartnerség a Mubadalával
A 4iG és a Mubadala ma 50 millió USD értékű konvertibilis kölcsönszerződést írt alá.
A megállapodás értelmében a Mubadala 50 millió USD-t fektet be a 4iG-be konvertibilis kölcsön formájában, amelyet 2029-es lejáratkor kötelezően részvényekké alakítanak át.
A felek célja, hogy a tranzakciót 2026 első negyedévére lezárják, a hatósági jóváhagyások függvényében.
A pénzügyi teljesítményen túl a 2025-ös évet az erős részvényárfolyam-fejlődés, az aktív nemzetközi üzletfejlesztés és a hosszú távú stratégiai céljainkkal összhangban lévő folyamatos M&A-portfólió jellemezte.
Megerősített tőkeszerkezettel, bővülő regionális jelenléttel és világos stratégiai irányvonallal a 4iG az integrációra, a végrehajtásra és a fenntartható hosszú távú értékteremtésre összpontosítva lép a 2026-os évbe.”

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek