Rice, nem értek Veled egyet, hogy nincs ide értelme írni! Van értelme, csak nem kell foglalkozni, a különböző motivációk miatt f....gokat ide irogatókkal! Ugord át,csak arra reagálj ami úgy érzed,hogy érdemes rá!!!
Nem szoktam emlegetni senkit de parodia szinten van amit eload😀en tudom mit muvelt itt napi szinten par szaz ft-nal is.Most meg az 5k-n vergodik mert csak 4965ft volt a max.
Ez egy jó cég, jó perspektívával, modern világszemlélettel, ezen kár filózni. Látható a jelentésből is. A kisbüfik pszichésen gyengék, mint általánosan véve az ország elmeállapota, azt hiszik 1 hét alatt plusz 1 milkó pikk-pakk, mert ugye csak "fel" létezik. Nem. Ez a papír kőkemény pszichét kíván, és persze tájékozottságot, ami szintén hiányzik - mert ugye könnyebb elolvasni 2-3 negatív mondatot és pánikolni, mint utána olvasni a cégnek... Az hosszú, az már 10-15 oldalt is kitesz, Isten ments... Szerintem a kisbüfik 90%-a el sem olvasta a jelentést, csak a kommentekből szűri le, hogy menekülni kell... Borzalom...
itt minden speka, a telo is az volt, meg a 4-ig is speka többnyire, figyeld meg pár nap és tölti a rést a telo, ráugrottak kiverték a sort certit teloba, most meg majd visszacammog, ősszel kiütötték a long certit, most a sortot, augusztusban szintén a sortot, így megy ez itt, mindig a bank nyer, az erste pl....
Személy szerint köszönöm, nem gondolom eufóriának amit és ahogyan írsz/írtál. Egy éve múlt hogy vettem, és vettem..., van 4850-ről is igaz 100db. Itt hosszabb távon kell látni még akkor is ha most nekem sem tetszik az árfolyam. Továbbra is fontos a meglátásod, a véleményed! ✌️
@rice2: Én a Te meglátásaidat is szívesen olvasom. Egy átlagos kisbüfi, mit én, egy dolgot néz: az árfolyamot. Ha már a Telekomot hoztad fel példának, élnék én is a lehetőséggel. Telekom jelentett. Jó volt a jelentés, széttépték a papírt. Nagy forgalom mellett, +6%. 4IG jelentett. Jó a jelentés, alig van forgalom, és a nyitás utáni 20 percben -2% volt. Most is piros, vergődik. Mi ennek az oka?! Talán, az, hogy annyira előreszaladt a papír pár hónapja, hogy még ezekkel a számokkal sem ér annyit, mint ahol tegnap volt?
Vagy nem ülnek fordítva a lovon, csak azt hiszik naívan, hogyha ekézik az eredményeket, próbálnak bizonytalanságot generálni,akkor majd a többi kisbüfi eladásokba kezd ,és ők majd olcsóbban tudnak venni! Ahogy azt Móricka elképzeli!🤣🤣🤣
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.