Igen. Dec közepétől január közepe kb 400e - t egerésztem össze, pár száz darabbal. De akkor nekem kiszámíthatónak tűnt. Működött a sávozás le és fel. Aztan rotty, és 4000 felett sávosan beragadt az egérke. De matekolok a részleges szabadításon, egy ügyes húzással :)
Pedig pont ma volt a napja mikor igazán kereshettél volna ezzel. Már megszoktam a napi összefoglalót. Persze megértem mert nem kockázatmentes ebbe bele venni mostanság. Ha emelkedik holnap legalább 100 pontot akkor talán elmondhatjuk ma meg volt az alja. Jelentésre 4000 felett kellene legyünk, meglátjuk mennyivel. Jó pihit mindenkinek!
Szia! Én elolvastam. Valójában dicsérik a céget.leírják amit eddig is tudtunk.Nő az eredményesség és a bevétel..Az esést arra fogja ,hogy a sok jövőkép, bejelentés nem hoz még kézzel fogható eredményt és azt is írja ,hogy 350%emelkedés után normális a realizálás!! Pár szót ejtett arról,hogy Tisza párt esetleges győzelme esetén felülvizsgálná a védelmi ipari privatizálását!?!
Szia, és szép estét minden kedves részvényesnek! A mai nap beszívott a munka, vagyis amit reggel írtam, hogy mással kell foglalkozni...bejött. Rápillantottam nap közben, húha na, most venni gyorsan..., de aután nem mertem venni, mert fogalmam sincs hol fordul. Száz szónak is egy a vége, ma nem nyomtam gombot se venni se adni. Lehet megfogadom Rellim társunk bölcsességét, hogy mindegy mikor veszed, holnap olcsóbb! Akkor minek kapkodni? ha majd lesz 2 zöld nap egymás után, akkor talán.
Nekem nem... Egy pillanatra megfordult a fejemben, de vannak aggályaim. Mi van akkor, ha ez nem az alja? Újabb bukós pakk? Eddig, csak olyanom van. Bárhol vettem, másnapra olcsóbb lett. Inkább most ülök rajta, kivárok, bosszankodok, nézem a 7 számjegyűre duzzadt (virtuális)veszteséget. Nekem ez az egész 4IG olyan lett, mintha beleszerettem volna egy kurvába. Bombajónak tűnt, de pár hét múlva jött a tripper, meg a stricije... Kimászni akarok, minél kisebb veszteséggel.
Sztárpapír... :D :D :D ATH-ról esett a mai záróig megállás nélkül 1320 ft-ot. Ma csak 4,1%-al került lejjebb... ... és már ennek is örülünk. Holnap jön a 3500 visszateszt? Vagy innen már mehetünk fel? A mai forgalom azért nem semmi volt.
Már lentebb írták, hogy fizetett cikket nem szabad feltenni. Max. aki el tudja olvasni, az saját szavaival leírhatja a lényeget, hogy mi áll a cikkben.
Sziasztok!Valaki fel tudja tenni a teljes cikket? Jóval olcsóbban lehet most megvenni a sztárpapírt - Van még benne potenciál? Portfólió cikk Köszönöm előre is 😁
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.