Egyértelműen emelkedő trendbe kell tennie. Ha belegondolsz mennyit elbizonytalanított, hogy lehet nem lesz, es eladták, akkor a tenyleges forras megítélése tényleges vásárlási kedvet kell hozzon. A dinamika pedig azon múlik mennyi vevő jelenik meg.
Szia Szabi. Nem csoda, hogy sokan félnek. Majdnem minden az egekben, elég csak megnézni a nyersanyagokat, pénzügyi, hadiipari szolgáltatói, technológiai szektorokat, mind fel vannak húzva az egekbe. Ami viszont a legjobban aggaszt, az a nemesfémek piaca. Úgy veszi mindenki (kormányok, befektetők, bankok, ipari felhasználók,kisemberek) mintha az életük múlna rajta, tök mindegy mennyi az ára, hónapok óta szinte korrekció nélkül emelkedik. Engem is hivogatnak telefonon euro forint, alapon mindegy csak fektessek be náluk, mert nézzem meg tavaly is mennyit ment ez meg az az alapuk. Plusz ott van mellette az xtb, amit Zlatan szèt reklámoz. Ezek nekem elég baljós jelek. Nem vagyok jós, lehet hogy ez az év még sima parti lesz, de szerintem sokáig már nem lehet ezt húzni.
Lehet most éppen hitetlen vagyok ,de jobban fájna ha kimaradnék az emelkedéséből mint most a ha eladás miatt veszteségem lenne. Kiváncsi vagyok most már a SAFE pénzek után mi lesz az árfolyammal .
ezeket a mínuszokat nem emberek adják, a portfolió gemerálja, robotok, algoritmusok, de nem emberek, persze azok is, hiába írtam le már máshol is nem fogják ezt fel, akkor úgy írom h csak egy részét adják emberek
Persze írtam, hogy lehet 5e és stb. Most mindenki az 5e-en lovagol, de amikor 1000lett, vagy 1500 és 2000 fölé ment azon már senki. Tavaly januárban a többség még az 1500at sem nagyon tudta elképzelni. Amikor először írtam, hogy év végére akár 2500 is lehet, még pár régi is azt írta, hogy az sok talán a 2000 stb. Hát 4900 fölé ment és 4965ft (11.12-én) volt a max árfolyama a részvénynek. 5etől 35ft-al maradt el, ami 0,7%-ék elmaradás HÁT? ... Akkor ki volt közelebb? Persze írtam, hogy 1 jó jelentés is fölé tolhatja. Jelentés jó volt, de lehet többen jobbat vártak, mert ide is többen nagyobb nyereségeket írtak jelentés előtti várakozásukra. Aki 1 éve 600ra várta? meg 1500on 1000alá? és így tovább. Mikor először ment 4e fölé és lefordult sokan mindjárt itt újra 2500ról írogattak. Itt régebben részvényesek fejtegettük, hogy mi történhet majd a céggel, stb. Madrid lett 1 kivétel, mert ő mindig lefelé várta és már nagyon gazdag lenne, de... Utána amikor jöttek a nagy akvik jelentek meg páran akik Orbán ellenesek és csak szart írogattak a cégről Nem lett igazuk! Nagy emelkedés után jöttek más részvényből, hogy menjünk át, mert ott lesz a következő nagy emelkedés. (OPUS, Synergon, OTT, Delta,stb.Ö Nem lett igazuk! Szerintem mi akik tartjuk és türelmesen várjuk a részvények átárazódását, nekünk igazunk lesz! Voltak itt a fórumon többen akiknek most több 100e db részvénye lenne, ha tartja, de lehet már egyedül vagyok. Azért pár embernek van még 40ft-os és 100ft-os részvénye rajtam kívül. Még 1 gondolat. Itt több évig azt olvastuk, mert sok lebeszélő azt írta, hogy tömik a kicsiket, pedig a nagyok nem adtak el, csak bővítették, folyamatosan, éveken keresztül a pakkjukat. Na ezért kicsi a közkéz és ezért emelkedhet könnyen az árfolyam. Na ma sokat írtam, hétfőig eltűnök :D
Amikor majd megindul újra az űrbe, mint tavaly..a sok Józskagyerek meg nem tud majd felkapaszkodni a gépre, meg majd tolják a pozitív lájkokat, hogy ide gyertek, ide gyertek...ide tegyétek...., ide tegyétek.., mint a Tango and Cash filmben https://www.youtube.com/watch?v=Mtf6DucCAQ8!!!
Munka után átfutottam a híreket, a fórumot. Hasonlóan látom, amit írsz. Mai hírek java is, hogy a világ / EU hadipara virágzik. Nem jó szó, exponenciálisan növekedik. Készülnek a békére. Lockhead Martin gyorsjelentését iskedveli a piac. Jó Ómen, hogy a Csehekkel (CSG) egy fordulóban bírálják el a SAFE igénylésünk. Ki tudja, hogy szinergiahatás érvényesül-e az országok befektetései/fejlesztései kapcsán. Ennek összehangolása is okozhat csúszást. Találgat csupán az ember, ha már Gellért nem vette fel, amikor hívtam😀 Lesz suska, reméljük. Egy EU-s közleményben is benne volt, hogy a jól előkészített kérelmek gyorsabban engedélyezhetők. Ahol összetett, módosítást igénylő rész van, az később jön. Meglepő üzenet lenne, ha kihagynák az országot. Az utánkövetés pedig, nehogy valaki enyveskezű legyen elengedhetetlen! Szerencsére kis hazánkban ez elképzelhetetlen.. Ahogy írod. 3000 Forint fölött sokan elköszöntek és beírták, ez már nekik sok, több évnyi munka profitja stb. Inkább eladják, befektetik máshol, cihába teszik, vagy visszaveszik, írták többen. Utána emelkedett még kb. 50%-ot, hullámokban le-fel, kereskedhető/speka sávokban. Benne lehet a pakliban, hogy sok a le és kimaradt vevőjelölt. Vagy visszaszállni akaró delikvens, cégnek olcsón gyűjtő brókerek sem elképzelhetetlen szereplők. A csúcstámadás előtt a serpák is megpihennek.
Igy van!!!Én is várok!A fiam se adja el,el se gondolkozik az eladáson!Decemberbe jött a fater is,ő is belevett ide is!MOL meg OTP is van neki,ő befektető inkább mindenbe,nem kereskedik!Úgyhogy nálunk mindenki itt is van most a fedélzeten aki számit,és ütőképes!Mi megyünk az úton mindig a cél felé,nem foglalkozunk soha semmivel!Szerencsére jópáran maradtunk azért régiek is még itt,ha sokan be se irnak,vagy csak ritkán.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.