Nem beszélhetünk BMW-ről meg Porscheról amikor van másfél topligás játékosunk (abból is a fél az szerb), a többiek meg török, portugál, magyar bajnokságokból jönnek, ja meg egy idős németünk és franciánk... 30 éve nem tudunk kinevelni egy topligás gerincet (5-6 játékossal), addig alapok nélkül nincs miről álmodoznunk. Na de itt a cég azért épít telekom-IT-űr-, és hadiipari alapokat, hogy reális esély legyen becélozni a 8-10 ezres árfolyamot....Jászait MLSZ elnöknek is! :D
Nincs már ilyen kb 1990-2010 közt volt első félidőben max 60 percig jók voltunk akárki ellen azt utána elfogytunk!! Most Szalai és a 2 felesleges csere ill dibusz nem tud kijönni! Rokonom hasonlóan járt csak a Porsches menő elmaradt az BMW x6 M competition Ja mögött 😆😆
Látom szerencsére van, aki érti a helyzetet és tisztán gondolkodik a magyar fociról. Már megérte részemről. BT55: teszek rá, hogy melyik túlfizetett srác milyen ligában focizik, ráadásul hetente csilliárdokért. Ilyen szempontból még nagyobb gáz és blama!!! Itt és most kell(ett volna) teljesíteniük a magyar válogatottban, nem máshol, és nem szétesni a végére, mint ahogy az szokott lenni. Minden más csak magyarázkodás! A többi sportágban 1000x több nemzeti büszkeséget kapunk a sportolóinktól, amikbe 100-ad ennyi közpénz ömlik.
Hát igen treff,azért ne is menjünk bele,de én értem mire akarsz kilyukadni,és igazad is van!A Rossi mondta hogy a kondició fölény kijött végülis,ez van!Múltkor én is mentem Pécsre a Porschéval,azt egy 3.0d X5 BMW-vel egy idősebb fickó ott bekóstolt!Azt utána olyan fejet vágott mint a Szoboszlai a tegnapi meccs után,nem értettem az is mire számitott..Van egy álom,meg van egy való világ mindig,sokan az elsőbe szeretnek lenni egész nap,munkába,tőzsdén,magánéletbe,mindenhol!De nem szabad,valóságot kell nézni mindig!
Tiszteletben tartom mások hobiját, engem speciál hidegen hagy a foci 50 év alatt egy meccset néztem, valami vb döntő volt, azt is azért mert 50 német márkában fogadtam a főnököm ellen az egyik csapatra. Nyertem, a csúcson abba is hagytam...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.