Jó reggelt!Egy termosz meleg tea a fotel mellé,hegymászóbakancs,ma csúcstámadás lesz szerintem!9kor indulunk!Aki tud jöjjön!🚀Rakéta hajtómüvek elkenőrzés alatt,ha minden rendbe lesz,odatoljuk a kakaót megint,és belecsapunk a lecsóba!!
ezt Ministry of Investment, Industry and Trade of the Republic of UzbekistanMinistry of Investment, Industry and Trade of the Republic of Uzbekistan12 545 követő12 545 követő11 ó • 11 órája • Bárki láthatja a LinkedIn-en vagy azon kívülKövetés Laziz Kudratov. november 12-én az Üzbég Köztársaság beruházási, ipari és kereskedelmi minisztere megbeszélést tartott a delegációval, amelyet őexcellenciája Gellért Jászai, Magyarország nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövet és a 4iG Nyrt. társaság igazgatóságának elnöke vezetett. A felek megvitatták a távközlés területén való együttműködés kilátásait, beleértve az infrastruktúra korszerűsítését, a szolgáltatás minőségének javítását és az eszközgazdálkodás hatékonyságának kérdéseit. Hangsúlyozták a fejlett technológiák és a nemzetközi bevált gyakorlatok elfogadásának fontosságát a digitális átalakulás felgyorsítása érdekében. A 4iG Nyrt. elnöke kifejezte készségét arra, hogy aktívan hozzájáruljon Üzbegisztán informatikai infrastruktúrájának fejlesztéséhez, innovatív megoldások bevezetéséhez, a kiszervezési szolgáltatások bővítéséhez és a képzett szakemberek képzéséhez. Áttekintették a "Digitális Üzbegisztán 2030" nemzeti program keretében megvalósuló partnerségi lehetőségeket is. A tárgyalásokat követően mindkét fél megerősítette érdeklődését az együttműködés megerősítése és az ország fenntartható technológiai fejlődésének elősegítését célzó közös projektek megvalósítása iránt.
Igen, ezt fejtettem ki neki, de nem akarja megérteni - meg a mínuszolók sem. Az egyik virtuális profitrészt veszít egy kamionnyi megmaradó profit mellett, míg a másik a tőkéjéből veszít! Mindegy, hagyjuk. Aki akarja, érti a lényeget.
Sárhegyi István Facebook: "A vasárnapi washingtoni látogatásunk után folytattuk az egyeztetéseket az Axiom Space-szel. Nemcsak befektetési lehetőségekről tárgyaltunk, hanem az orbitális datacenterek projektünkről is, amelynek különösen fontos jelentősége van a magyar űripar fejlődése szempontjából. Ezeket az egyeztetéseket tovább folytatjuk, hamarosan konkrétumokkal fogunk tudni jelentkezni. Úgy gondoljuk, hogy az Axiom Space stratégiai partnerünk az űripar területén."
A 4iG elnöke | Rendkívüli és meghatalmazott nagykövet12 p Taskentben, Üzbegisztánban megtiszteltetés volt számomra, hogy magas szintű konzultációkat folytathattam Rózsa Józseffel, Magyarország üzbegisztáni nagykövetével, Jamshid Khodjaev miniszterelnök-helyettessel, Laziz Kudratov beruházási, ipari és kereskedelmi miniszterrel, valamint Shukhrat Vafaevvel, Üzbegisztán Újjáépítési és Fejlesztési Alapjának vezetőjével. Megbeszéléseink középpontjában Üzbegisztán telekommunikációs és digitális infrastruktúra-szektorába való potenciális befektetési lehetőségek áttekintése, valamint egy közös üzbég-magyar alap létrehozása állt, amelynek célja a kétoldalú gazdasági együttműködésünk erősítése. Üzbegisztán egy gyorsan fejlődő ország, amely jelentős potenciállal rendelkezik a technológiai és ipari együttműködés terén. Ezek a konzultációk újabb fontos lépést jelentenek a két nemzetünk közötti gazdasági partnerség elmélyítésében.
értem h nem volt hatással szerinted de engem akkor nagyon felbaszott hogy amibe fektettem, azt manipulálják. pláne hogy előtte meg a Monavis ügy miatt kellett rágni a kefét. amikor Tóni adta a Tsys előtt bennfentes info alapján. szóval ez nálam akkor nem volt jó pont.
Doktor úr!Mi újság Wabiba?Ott szoktunk régebben többet összefutni!Van még?Ha nem titok,kiváncsi vagyok!Colombo is eltűnt,mint a kámfor!Róla úgy hallottam eladta,és máshova ment!
Szép lett volna ez a nap,ha maradt volna 4700-4800 között. De megpróbált kitörni,aztán nem volt elég vevő, így nem sikerült. Igaz,nagy eladók sem voltak. Meglátjuk...
Telekomot vettél, amikor 400-ról felment 1000-re? Majdnem dupla lett még onnan is Nyomda 1500-ról 3000-re? Pedig onnan még majdnem 3-szoros lett... Ez még az elején lehet jelenleg valaminek, de kinek a pap, kinek a paplan...
Igen, tényleg volt ez az mnb bünti. Asszem Jászai ügyvéd haverja volt a tettes. Egyébként meg igazad van abban, hogy nagy a hype most a részvény körül, és sok új kisbefektetőt ez megzavarhat. Viszont ha valaki olvassa ezt a fórumot mielőtt befektet a 4ig be, akkor azt neki is látnia kellene, hogy azok örömködnek a legjobban, akik még 1000 alatti szintekről vannak itt. ( nyilván tök jogosan) Szóval én 10%ban támaszkodnék a fórumozók beírásaira, és ekkora emelkedés után, kétszer is meg gondolnám, hogy vegyek e bele még egyáltalán.
A hétvégére jelentkeztek akik nem voltak a múltkor:Worthington elnök-vezérigazgató-osztályfőnök úr,rp,Kosto97,scalad,CsaBB,Realka,Dzsingisz,Audax1,kovacsbalazs0624,Galatea,Thunderbird,Elon,lajso,Kova,Boss,Wolfcsibe,és bences(?)!Ha valaki kimaradt,vagy még szeretne jönni,akkor szóljon,hogy tudjuk jelezni hányan leszünk a Stexeseknek!
Holnap lehet én is befejezem a pályafutásomat itt egy darabig.6 futamon indultam 5 -ön nagyon nyertem a 6. is elmegy félévi nyugdíj!Köszönöm Jászai Gellért.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.