Szerintem picit korábban. Jövőre jár le az egyik TBSZ-em, és az a kezdetkor 50% 4IG-val indult. És előtte is volt már. Szvsz 2019 körül szállhattam be. De nem emlékszem pontosan. 580-600 körül vettem. Felment 1100-ra, és ott nem adtam el. Fogtam a fejem, de mivel diverzifikálok, volt más, ez meg parkolt. Néha még csipegettem is hozzá, sőt rokonoknak is vettem. Már lassan áldják a nevem.
Ja csak nekem a napizás nem jött be. Egyrészt van állásom, és dolgozom. Másrészt hímnemű lévén nincsenek női megérzéseim. Így csak olvasom a sok károgót, aki pár százalékért kiugrott, és kétségbeesetten próbál visszaszállni. Mert nem hiszem, hogy az itteni kisbüfik a csúcson szállnak ki, és minimumon be. Előbb-utóbb persze igazuk lesz, jön a korrekció, de pár hete 2700-on el akartam adni pár ezer darabot, mert kellett volna a pénz, nem sikerült. És most hol van az árfolyam? Ha lesz is nagy korrekció, akkor is óriási nyereséggel szállok ki a 2,7K-hoz képest.
Én legalább kétszer próbáltam lekereskedni a hullámzásokat és milliókat buktam rajta. Akik meg begyűjtötték, azokat boldoggá tettem. Biztos bele lehet nyúlni, és elkapni a kvázi tetőt, alját, de ahhoz üveggömb kell, hogy mindig jó ütemben csináld. Ez most nem az a kereskedési időszak, amikor TA, vagy megszokott szezonális hullámzások érvényesülnek, és főleg nem az a részvény, ahol ennek lenne érdemi része most. A Hype és a pánik mozgatja, közben meg aki tudatosan gyűjt, szépen vezényelni ahogy tudja, hogy a saját malmára hajtsa a vizet. Ígéretek vannak, jövőkép rajzolódik, nagy alkuk az asztalon. Már csak idő kérdése, hogy kiderüljön, ki döntött helyesen. Viszont jelenleg senkinek nem lehet panasza, mert aki kiszállt, az bőven terv fölött teljesített szerintem, főleg ilyen időtávon. Aki meg friss, annak látni kell a kockázatokat vagy elhinni a storyt és türelemmel várni a fejleményeket. Szvsz
Kár ezen stresszelni előre , hogy indul - e lekör . Nem kötelező lekereskedni .Csak az kereskedője le aki jó ebben és nem stresszel be ha pl 10 perc alatt esik 800 pontot ..👀.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.