Pontosan 10%-ot emelkedett ma a papír! Hétfőn ismételhet, három hét múlva pedig jelentés lesz!!! Szép november vár ránk! Idén hamarabb jött a Mikulás bácsi! :) https://www.youtube.com/watch?v=SgduyOmLvBg
Gratulálunk!!Igazad van!Ebből a pár mondatból gondolom hogy régi rutinos tőzsdés vagy!!Gyere el a találkozóra ha tudsz,Tőled is sokat lehet tanulni majd szerintem!Tényleg gratulálok én is,és örülök,hogy elégedett vagy!
Szerintem a 4000-es találkozó lefújva,helyszín és időpont marad,és 5000-es találkozó az új név!Aki eddig jelentkezett fel van véve a listára,aki meg szeretne még jönni,jövő hét közepéig jelezze itt a fórumon!!👍
:-) csak óvatosan. Én most tettem zsebre pár 100 százalék nyereséget . És Te? Vigyázz, a tőzsde nagy százalékban pszichológia szerintem. Sok sikert :-)
Nagyon szép nap volt,gyönyörű záróval.Nagyon várom már a hétfői nyitást,és a hétvégi híreket.Mindenki dobjon be este egy pálinkát,ennek örömére.Jó hétvégét mindenkinek!
Hát Hölgyek /
Urak! Ismét egy
eszméletlen napon vagyunk túl, döbbenet ami itt megy! Marha kíváncsi vagyok,
hogy egy pár óra múlva milyen hírek / megállapodások látnak napvilágot. Szóval
indul a visszaszámlálás illetve a dobpergés! Záró: 4895 Kellemes hétvégét
mindenkinek!
Én nem merem a hétvégére tartani. A hét elején azzal a határozott céllal vettem, hogy ma eladom. A mohó vágyam arra ösztönzött, hogy csak a felétől váljak meg. Meglátjuk. Azért vettem egy kis Richtert is, hátha Orbán Gábor is kicsit aktivizálja magát odakinn.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.