Igen, de ha a cégben vannak értékek az is érték. Pl. gyártósorok, ingatlanok itt majd a műholdak és a műholdgyár, valamint a telekommunikációs hálózat, mert az nincs a nyereségben vagy az ebitdában. és persze a cég kilátásai a jövőben, mert a tőzsde előre áraz. 3855ft
Igaz. Legfeljebb a profit végeláthatatlan ideig nagyságrendekkel alacsonyabb lesz, mint a cég értékeltsége. Abban az esetben osztalék valószínűleg nem is lesz. De az ilyet úgysem azért veszik. A cég akármilyen árfolyammal vígan elműködik, az árfolyam arra nincs közvetlen hatással. Ha magas az értékeltség, a saját részvények által tudnak bevonni tőkét.
Nem hiszem, hogy innen lefele menne. Az idén rengeteg bejelentés volt keretmegállapodásokrol es akvikrol. Ezek lassan, de biztosan beérnek és hozzák a pénzt. Egy honap múlva it a 3Q végi jelentés, ami valoszínu jobb lesz mint az elozo.
Az én kéziratomban már 3x "megcsinálta" a 0.382-es fibot. Én nem arra számítanék a mozgás alapján, hogy hirtelen csapna le a 0.618-ra, hanem hogy szép lassan elmegy. Persze ez csak egy teoria.
Egyetértek...ennyit ér most a papír...innen lesz érdekes hogy hogyan árazódnak be a "lehetőségek"....de legalább látszik, hogy a mostani ár nem "felfújt" ezért gondolom, hogy nem fog nagyon lejjebb menni...
Sziasztok! Kicsit tanácstalan vagyok. Ma egy elfelejtett stoppal kistoppolódtam. Fogalmam sincs hogyan tovább ezzel a részvénnyel. Ha valakinek lenne valamilyen segítő ötlete megköszönném.
Kezdő vagyok 6 éve, de a kapitalizációt nem abból számolják, hogy mennyiért kereskednek a részvényekkel, meg hogy mennyi részvény van? Akkor ebből nemigen lehet megtudni hogy mennyi lenne a reális értéke, ha irreális értéken kereskednek vele.
Ez stimmel. De nem ez a érdekes, hanem az, hogy mennyi lesz 6, 12, 24 honap mulva. Gondolom ezért fektettuk be pénzunket a 4iG-ba mert mindenki bízik abban, hogy sokkal tobbet fog érni jovore és utánna.
Számolni csak azt lehet, amirol tudunk. Es az a telco biznis. A fegyverek, ur, kábel a tenger alatt, dronok stb. csak sejteni lehet. Ezért, szerintem, sem a chart sem a funda számolása nem jelent sokat. Ha jovo héten jonne egy bejelentés számokkal alátámasztva az sokat jelentene.
A Rábával nem foglalkoztam nagyon, csak kérték és felvázoltam. 2200-ra nem emlékszem. Kiszámíthatatlanok az ilyen "felvásárlások"! 4-ig dettó! Extrém emelkedés, de extrém korrekció is lehet utána! Mi a megszokott menet? Nagy és jó kilátásokra begyűjtik a tételt, megfelelő százalékot a részvényekből! Kisbüfi rohan utána! Amikor megvan a tétel, elfelejtik a papírt, mindaddig, lehet évek, ameddig nem jelentkezik a termelésből a várt eredmény, vagy kudarc! Ez idő alatt csorgás, korrekció! Kisbüfi anyázik, hogy átverték, pedig nem!!!
Amikor kiderül, hogy tényleg jó üzlet volt, mert a mérlegek ezt mutatják, nem egy, hanem több, akkor megint belevesznek, de már jóval olcsóbban a csúcsnál. A beragadt kisbüfik szabadulnak tőle, az árfolyam meg elkezd nőni, duplázni, triplázni.. :)) A lukat, korr, időszakot, viszont meg kell "élni". A nagybüfik nem fogják fenntartani az árfolyamot nekünk. Egy időre elfelejtik.... Tuti nincs, de legtöbbször így van! Egy probléma van csak, nem tudjuk meddig veszik, hol lesz a csúcson az árfolyam, amikor leállnak! Eddig ~4500 Lehet megvolt, lehet nem, de korrekció kell és el is indult már.... Jó esetben konszolidál!!! Még egy dolog, vannak a játékban olyanok, akik realizálnak is közben. (pl. brókercégek) Nagy játékosok, oda vissza játszanak. :))
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.