Bagi kollégát pedig nyugodtan ki lehetne tiltani az egész portfolio fórumról. Ez a facebookozás elég aljas információ szerzési módszer volt. Bár úgyis visszaregisztrálna másik emailcímmel valószínűleg.
Ez a napi alj nekem vétel szagú! *** Ami necces, hogy hosszúhétvége következik, és (mivel) a magyar piac nem lesz nyitva, sokan nem kockáztatják meg, hogy a papírban maradjanak! Főleg nem most, amikor óránként történik valami a világban. A forgalom nagy, azaz nem aggódok, hogy beverik a papírt.
Délelőtt vételi és eladási oldalra váltakozva ugyanekkora dugókat raktak be. Itt egy vagy maximum két szereplő van szerintem. Na megyek enni valamit, mielőtt délután beverik megint...
Én személy szerint bírnám ha még menne le az ára, én ráérek. De abszolút stratégiája és egyéni helyzete válogatja mindenkinek. Szokás szerint vissza fog menni. Most mindenki realizál és számolja otthon a suskát, nézi miben legyen kitettsége. Ez a Volkswagenes hír ijesztő nekem. Újra és újra ráébreszti az embert, hogy (most) mennyire is törékeny minden olyan ipar ami az elektrotechnikára épül. Azt nem tudom, hogy az Ausztrál- USA deal esetén Trump vajon csillagászati áron fogja Európának is adni a speciál fémeket. Lehet erre is fel kell készülni lelkileg.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.