https://szendreiadam.hu/befektetes/legjobb-brokerceg-osszehasonlitas/Ha már itt matatsz,a gugli a jó barátod,mindent meg lehet tudni tőle.Azon felül van telefon és személyes ügyfélszolgálat is.9 számjegyű befektetésre váró összeggel szeretettel várnak a kiemelt kategóriájú ügyfelek közé,még kávét is kapsz a személyes kapcsolat felvételkor.A költség egy relatív fogalom szerintem.Van egy tőkére vetített nettó hozam,egy költség arányos nyereség,meg számtalan egyéni értékelési lehetőség.Mint volt termelési vezető én az 1 Ft költségre termelt eredményt veszem a legjobb mutatószámnak az egész üzletelésben,de ez nem lehet mindenkinek mértékadó.Sok sikert és milliós adófizetést !https://www.youtube.com/watch?v=8gAabQvfthk HS!!!!
0,35% a vétel illetve az eladás. Állománydíj és a számlavezetési díj lenullázható ha kötsz rendszeres megbízást. Például minden hónapban 20ezret befektetnek neked egy általad választott alapba. Én az aranyat választottam ami elég szépen hozott már
.. "mert a kereskedési díjak itt a legolcsóbbak." Én meg azért mentem el az Erstétől mert nagyon, nagyon drága minden ott. A kereskedés, a számlavezetés, kiutalás. Minden drága.
Szia. Bármelyik magyar bankfiókban tudsz értékpapírszámlát nyitni. Kapsz hozzá egy online felületet és már vehetsz és adhatsz is azon keresztül. Adómentesség érdekében javaslom TBSZ értékpapírszámlát nyiss. Én az Erste banknál nyitottam még 2010-ben, de nem is akarok váltani, mert a kereskedési díjak itt a legolcsóbbak. Adóbevalláshoz szükséges papírokat e-mailen küldik minden évben.
Nekem K & H-nál van, de előtte a leányvállalatánál voltam most nem jut eszembe a neve. De azok megszüntették a lakossági tevékenységet így anyacéghez kerültem. Én nagyon elégedett vagyok mindennel. Nem kell, hogy számlád legyen náluk. Elég ha erre szerződsz. Annyi, ha náluk bnkolsz akkor nincs kiutalási összeg saját számlára, de én attól eltekintek:)
Sziasztok! A legolcsóbban és legegyszerűbben hogyan/hol lehet venni 4IG részvényt? Lehet valahogyan közvetlenül? Vagy melyik közvetítőt javasoljátok? Unicrediten keresztül lehet esetleg, ott bankolva? Emellett még érdekelne pl BUX index, magyar Blue Chipek és World ETF-ek stb is. Jó lenne kedvező adózással/ha megcsinálnák a bevallást helyettem és lenne magyar iroda/felügyelet/ügyfélszolgálat. Köszönöm!
A NATO és az EU nem naiv, ismeri az orosz medve történelmét, habitusát és céljait. Az ukrán konfliktus “rendezése” (a hogyan még tejesen nyitott kérdés!) a nyugati szövetségi rendszerek számára nem jelenti/jelentheti a fegyverkezés lassítását. Sőt, ha az ukrán EU integrációt komolyan gondolják (ami nagyon úgy tűnik), akkor a trump-i elképzelésnek megfelelően az EU nem lehet többé a NATO “potyautasa”, hanem egy önálló elrettentő erőt kell felépítenie az oroszok felé. Ahhoz, hogy az oroszok az EU-t (mint a NATO európai szárnyat) komolyan vegyék erőt kell demonstrálnia, különben az orosz nem fogja tisztelni és elfogadni az érdekszféráit. Úgy tűnik, hogy az amerikaiak támogatják ebben a németeket, hogy ezt a kezükbe vegyék. Szóval az ukrán rendezéstől függetlenül ömleni fog a pénz a védelmi iparba.
Én 1800 körül bővítettem utoljára és már nem tervezem bővíteni! Egyszerűn azért, mert mindent nem forgatok a tőzsdébe. Elég részvényem van már, szépen hozott de én nem vagyok milliárdos.Itt mindenkinek más a célja, más a lehetősége és különböző okok miatt nem alszunk éjszaka.Egyetértek Szabival abban, hogy ahhoz hogy pénzt keress néha lemondásokkal kell élned,talán ez a legnehezebb része. Nehéz itt nekünk laikusoknak tanácsot adni úgy, hogy a brókerek sem teszik a részvénnyel kapcsolatban, legalább is ezt olvastam más bejegyzésében. Ha valaki ránéz a grafikonra és a kereskedelmi forgalomra, akkor vakarhatja a fejét, hogy mi is fog történni! De ne feledjük honfitársunk esetét a Pizzával: Laszlo Hanyecz 2010. május 22-én 10 000 bitcoinért cserébe vásárolt két pizzát, ami az első dokumentált Bitcoin-ügylet volt fizikai áruval. Ez az eset emléket érdemelt, és azóta május 22-e a "Bitcoin Pizza Nap" nevet viseli a kriptovaluta-közösségben. Habár akkoriban a 10 000 bitcoin értéke mindössze 41 dollár volt, ma ezek az érmék milliárdokat érnek. Reméljük eljön a fordított Pizza nap a 4iG történelmében, amikor is majd egy részvény 10 000 Ft-ot érhet. Ez nekem a vízióm, a tévedés jogát fenntartva! Persze reál értéken gondolom, mert továbbra is bízom a splitben és a frankurti tőzsdén történő bevezetésben.
Ez a részvény kicsit olyan, mint az ingatlanpiac mindenki várja a korrekciót de valahogy nem akar eljönni. :D Amikor elindulna akkor belenyúlnak hogy még véletlenül se legyen. Nem tudom meddig lehet ezt fenntartani és ha jön aminek jönnie kell, akkor mikor fog és mennyit? Meg milyen formában. 🤔 Hosszútávon én nem látok kockázatot egyikben sem. Aki most száll be én nem félnék, viszont tartson szárazon is puskaport, mindent nem raknék fel a jelenlegi szinten rá. Jöhetnek a minuszok is, aki nem ért egyet.
Nekem van egy stratégiám. "Csúszóstop" Felfelé bármenyit mehet az árfolyam, lefelé csak annyit amennyi veszteséget előre beállítok. Semmi sem tökéletes, ez sem. De jobb a semminél. Figyelni kell a híreket és szükség esetén azonnal beavatkozni.
Nagyszerű felvetés és találó helyzet!!! . Mivel lassan kezd olyan lenni a topic az elmúlt pár napban, mint egy MLM rendezvény, ahol az arany-gyémánt-platina vezetők kiállnak és beszélnek arról, mekkora sikereket értek el a korai beszállóval és kitartással, szép és nagy gratu érte, de ez az új belépőket azt gondolom nem segíti semmiben, sőt! . Az igazi kérdés inkább az, hogy MOST, ennél az árfolyamnál ekkora menetelés után is venne-e még az, aki lentről tartja? Mit tudna javasolni annak, aki vásárláson gondolkodik: vegyen még itt is, vagy várjon egy esetleges korrekcióra? . Te, kedves hozzászólás olvasó, Te, mit lépnél most, ha mondjuk 5-10-akármennyi milliót, tehát szemmel látható összeget szánnál még 4ig-re? (Mert tartani lentről nem nagy kunszt, ülök-ülünk nyugodtan, kvázi zéró felelősséggel, max néha kicsit zsebre teszünk). A vitát ezennel megnyitom erről /az Árulók c. műsor után szabadon 🙂/
Pontosan nem ismerem az itteni szabályokat/szokásokat, így -mivel látom, hogy általában többféle befektetéssel rendelkeztek-szabad itt kérdezni, véleményt kérni másik részvényről?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.