Ahogy Rice megírta, a 4IG átárazódása elkezdődött. A jelenlegi árfolyamot csak Q4-re vártam, de a cégnél más polcra helyezik, ami a legjobb nekünk! :) Ha lesz esetleg leszúrás, akkor gyorsan vissza fogják pofozni a jó útra a papírunkat! Elég sürgős lett a "kimondatlan célár" betöltése, mert érzésem szerint valami jelentőségteljes dolog még lóg a levegőben...
Így "alsósként" azt kéne mérlegeld melyik opció fájna jobban? 1: beesik max 4-5%ot és nem realizálod 2: esik a részvény 1%ot majd megindul ismét fel, és többért veszed vissza mint amennyiért eladtad Arra emlékszem hogy a legutóbbi ilyen fenyegetése után már csak minimális korrekció volt a béten és az is csak rövid ideig tartott!
Kis papíroknak kedvez, ha a világban gond van. Kivétel nélkül úgy volt, hogy akkor emelkedtek a legtöbbet, köztük 4Ig- is, amikor a többi esett a bizonytalanság miatt. Teljesen máshogy működik mint egy OTP vagy akármelyik. Éedekes, de ez ilyen. Sőt még a nagyokból is ide szoktak menekülni átmenetileg. Nem gondolnám, hogy a Trump dolog ezt megrázza. Meg előre látni, hogy majd megegyeznek. Színjáték az egész.
Szia! Én sem gondolom, hogy újra április 7 lesz hétfőn, mert az öreg már sokszor farkast kiáltott. Nem hisznek neki, de mi van ha tényleg beleáll. A felsőbb évfolyamnak érdekes lehet erről a véleménye. ;-))
Nekem mint elsősnek "magas" az átlagom, ahogy jobban elkezdtem bízni, hinni egyre gyakrabban és nagyobbat vettem bele így az első februári vételhez képest 2000 alatti, ami még így is nagyon nagyon szép. Már csak 4IG-m van. Hétfőn megpróbálom a Trump hatást kihasználni ha lesz hatása ránk. Meglátjuk.
Megy a szokásos zsarolás, vagy, ha úgy szebben hangzik nyomásgyakorlás. Közismert Kína félvezetők terén való megkerülhetetlensége (monopóliuma). Ennek a globális ellátási láncnak a felrúgása komoly gondokat okozhat az amerikai chip gyártásban. A hazai (USA) kitermelés felfutását a amerikai gyártók nem tudják megvárni. Ergo Trump lábon lőheti magát a Kínával folytatott AI versenyben (is.). A hír hangsúlyát inkább a határidő kijelölésében látom! Bőven adott időt maguknak a megegyezésre, a kompromisszumok megtalálására. Kínaiak nem naivak és nem is hiszékenyek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.