Hazaértünk a vaddisznópöriről épségben!Somlói galuskás torta is volt,abból is ettem!2560,2570,meg 1166db-2575-ön is vettem tegnap!Ma nekem Claudia Cardinale emlékest lesz a Duna Tv-n!Érdemes lesz nézni,Bronson,Fonda,Belmondo is előkerül!Egy:2 filmet lenyomnak 2:nem lesz a film 20 percenként megszakitva 15percre,hogy hüvelygomba meg körömgomba elleni cuccokkal,meg vitaminokkal,meg hiteltadó cégekkel bombázzanak közbe!Addig főzök egy teát.
Kedves Miller!Az alábbiakat javaslom Neked, Nyiss egy értékpapir számlát a Grànitnàl, a kereskedési információk tekintetében nagyon jó a felülete, egyszerre látod a vételi -eladàsi oldal ajánlatait, a real time teljesen ingyenes, plusz látod a létrejött/teljesült tranzakciókat is., ez azért fontos, mert nem mindegy hogy teljesül egy ügylet vagy csupán csak kiveszik a könyvből. Ezzel párhuzamosan a KBC egy jó választás kereskedési szempontból, hisz daytrade esetében platinum csomagban 0.24% a kereskedési jutalék oda-vissza összesen napon belül! Sokat fejlődött a rendszerük, a kezdeti nehézségeket kiküszöbölve. Pl, egy 4ig részvény esetében a 6.forint emelkedés után már profitot realizàlsz., napizini ez így jól hangzik........, célszerű 2db eszközről intézni így azonnal tudsz reagàlni. A meglévő pakkot amennyiben most nyerőben vagy célszerű hozzàjuk àtvinni egy értékpapír transzfer keretein belül, akkor nem realizàlsz és nem keletkezik szja/szocho kötelezettséged...... Ami fontos még, a transzfer ideje alatt nem fogsz tudni kereskedni, de viszonylag elég gyorsan megy......
A segítségetek szeretném kérni. Az elmúlt hetekben jobban belefolytam a kereskedésbe, még déjtrédem is volt, ezért kezdem szükségét érezni, hogy legyen real time előfizetésem. Ha jól gondolom, minden pénzintézet és chart oldalnak külőn előfizetése van. A Cib Banknál van a fő számlám, ott van befektetett pénzem 99%-a, a maradék a K&H-nál. Jelenleg a CIB felületét használom, de az nem olyan jó, még gyertya nézet sincs. A K&H-t még sosem próbáltam, elsőre jobbnak tűnik. RT előfizetést valamelyik banknál lenne érdemes vásárolni, vagy a Yahoo Finance, vagy hasolnló oldalon, ahol részletesebben lehet látni az árolyamot? A másik ehhez kapcsolódó kérdésem, hogy ha nem banknál, akkor hol érdemes nézni az árfolyamokat? Fontos lenne, hogy lehessen létrehozni figyelő listát, indikátorokat lehessen berakni,stb.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.