Szerintem még idén 3000 fölé megy, ha jönnek a várt hírek. Megyek tekerek egyet, kihasználom a jó időt. Bor is lesz :D Az áprilisi közgyűlésre tervezek menni, mert eddig még nem voltam. 2555ft és 223milla
👍Addig meg Neked Balaton északi part,egy pohár finom bor,szép kilátás,Tihanyi-apátság látképpel stb!Idén szuper volt az átúszás is,ilyen profi szervezés nagyon régen nem volt ott sem!A fiam rekordot ment,én is jól muzsikáltam,jövőre is megyünk,ha tudunk!Én is most ezekre várok itt a 4ig-be,és figyelem hogy alakul az árfolyam,jövö év elején majd döntök mit mozdulok,ha más külső tényező nem üt be addig!Ez most a terv!3000-es bulit intézni kell majd,ha egyszer itt lesz az ideje,remélem ott sokakkal személyesen is tudunk majd találkozni!!!Én már várom,nem a 3000 miatt,hanem hogy végre le tudjunk ülni,és személyesen is egy jót beszélgessünk,kinek hogy telt az élet eddig!
BÉT a legjobban teljesítő tőzsdék közt van már régóta. Egyébként még mindig sok mérőszám szerint olcsónak számít más tőzsdékhez képest. Ha valamikor béke 8fegyverszünet) lesz a szomszédban, az hozhatna simán 10-15%-os emelkedést is pár hét alatt. . BUX most esik, 4IG még tartja magát. (Esésben ami nagyot emelkedett, szokott naagyot esni) 2000 felett rengeteg papír megfordult és ez folyamatosan erősíti a 2000 feletti szinteket. Talán 1-2 hétig itt lesz esetleg 2400-ig lenéz, de utána jöhetnek az újabb csúcsok. Hamarosan folytatódhat a hírcunami a papírról. Napi átlag 2591ft!!! 2555ft és 192milla
Rá akartam menni erre Sólyomi Dávid vonalra is egy kis pénzzel 1-2éve,osztalékokat felmarni csak,és nem mozogni,de közbe mire megindultam volna és összejött rá a tervezett pénz,mondom hülye lennék menni!Hát itthon sokkal jobban pörög most a verkli!Nekem speciel 22 óta felragyogott a szerencsecsillagom,érdekes hogy egy háború,és a mindenhol szar gazdaságok ezt hozták,de mindegy!Ebből is látszik hogy semmit nem lehet tudni előre,sokszor pont az ellenkezője lesz,amit mindenki vár!Amúgy a magyar piac teljesítménye is világviszonylatban az élen volt,múltkor volt erről valami cikk,de elfelejtettem,hányadiknak hozták ki a mi kis BÉT-ünket!Gondolom ezt is sokan olvastátok,nem új infó!
A WS-en 2008-2009-ben volt nagyon tuti lehetőség!General Motors csődközeli helyzetben(0,33 eurócent/rv a frankfurti tőzsdén!).Az akkori elnök megmentette, rv elszállt!😉😉😉👍Hurrá,happy!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.