Örülök más sikerének, nem irígylek senkitől semmit! Mindenki maga tett azért, hogy sikeres legyen. Inkább motivál, ha neki sikerült, akkor nekem is fog.
Szia Szabi! Azért ha így megy tovább többé nem kell azon spekulálnod ,hogy kicsit lerugott használt papucsot (gumit)vegyél-e a busára!Fő a biztonság! Egyébként megvetted?...már vagy fél éve vagy régebben írtad csak eszembe jutott papucsról...
Én az egész nyarat kihúztam egy kínai papucsba!2500ft volt,mondom a bruszlinak a kasszánál:kedvezmény?Azt mondja vidd el,2000-be!Abba mentem strandra,mocizni,tengerhez,utcán,mindenhová,és még 50% os!jövö nyarat is kihúzom vele!Nem kell luxizni,GUCCI papucs 5kilóért,el lehet lenni szerényen is!Nem a ruha teszi az embert!
Tegnap munka után én sem unatkoztam, elmentem a turkálóba, hosszú nadrágot nézni, kezdenek hidegek lenni a hajnalok. De mivel ilyen jól ment a héten az árfolyam, vettem egy pulóvert is. Habzsi-dőzsi van. 😂
SQ8 letesztelve!Átmentem a mecibe,ott meg kaptam egy GLE-450d-t tesztre!Közbe meg szerelmes lettem az új S-osztályba!Nem unatkoztam én se tegnap délután!
Valóban kellemetlen rész az adófizetési, ha nem TBSzben jövedelmezett, viszont nekem az egyik kedvenc részem, amikor csak pötyögöm és pötyögöm a számokat, jövőre mindenkinek sok-sok pötyögést kívánok.
A NAVnak azt már mindenképp be kell fizetni szerintem, ez az én bánatom is, el kell adni a részvényt és TBSZ re újra visszavenni, nekem ezt mondták, és a további emelkedés lesz csak adómentes 5 év múlva
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.