Nekem az a meggyőződésem, hogy a kicsik ezeknek a nagy forgalmaknak, csak a 10%-30%-át veszik naponta és inkább a nagyok stabil gyűjtése emeli az árfolyamot. Ők árazzák át a papírt. Napi átlag 2062ft felett 2050ft és 442milla Jövő héten már valószínű 2100 felett megy majd a porszívó :D Jelszó,: Amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra! Mondjuk ezt 800nál is írtam :D
Szerintem ilyen napon a legfontosabb, hogy magas a napi átlag. Ez jelzi, hogy ha valaki-kik, nagyobb mennyiséget akarnak begyűjteni, azt magasabb árfolyamon tudják csak megtenni. Könyv is szép, vannak vevők bőven. Napi átlag, bőven 2064ft felett van és újabb történelmi csúcs született, ami 2100ft. Felkészül a 2500as szint. Ha bejön amit várunk hamarosan 2500-3000 közé kerülhet az árfolyam. Amit írogattam 1000ftnál is, hogy átárazzák a papírt. Nyereséges negyedévek után lesz még benn kalória bőven. Emelkedő pályán a cég és az árfolyam is. Remélem mind a 2 még évekig tart :D 2050ft és 378milla Várják az eladókat 2100 alatt. Kicsit pihentetik, hogy tudjanak mennyiséget venni. Felrántásban 50milla feletti vevő is volt egyben.
Törölt felhasználó2025. 09. 04. 10:32
Eladott Otpből vettem ebből a gyönyörűségből még 2050ért!
vagy ha "kispályások" is vették, legalább pénzük volt rá, meg szemük arra, hogy itt valami komoly dolog készülődik - szvsz itt a BÉT-en sok "kispályásnak" van párszáz M Ft-ja
és hozzáteszem én a "kispályás"-t nem negatív jelzőnek értem - és feltételezem Te sem úgy írtad
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.