Oda tényleg csak azt a pénzt lehet tenni, ami ráér. Ki lehet venni a pénzt, csak akkor adózni kell meg a visszatérítést visszafizetni, ilyesmi. Árfolyamnyereség után nem kell fizeni adót, ha végig viszed.
1840 kicsit "sok" lenne vissza. Szerintem 1900 alá benézhet, de ha majd jönnek a várt hírek, irány 2000 fölé, cél a 2500 első körben. A cég prezijében 13,27% szerepel közkéznek. Törökök is közkézben vannak, nekeik több mint 3% részvényük van. A cégnél dolgozó 2 kisebb vezérnek is részvénye. Tehát a közkéz gyakorlatilag 10% vagy alatta van! Mennyi lehet baráti kezekben??? Talán már a papírok fele. Nálunk kicsiknél, vagy cégeknél, alapoknál, akkor szerintem kb.5% részvény lehet. Ezen az árfolyamon az még mindig közel 30milliárd!!! Még hullámoztatják, hogy minél többen dobják, de hamarosan jön a kilövés szerintem. 1930ft és 183milla Átlagár 1948ft
Nem tudom mi az 🙃 én ezt a TBSZ is itt fórumon olvastam, mikor elkezdtünk részvényezni pár éve még a lépés közzel sem voltunk képben, de szerencsére jókor kezdtük, meg jó érzéssel néztem utána mások tanácsainak. Bár tény ha nem csinálunk semmit, csak maradunk OTP ben épp ott lennénk mint most, de így kicsit tanultunk az úton 🙂
Én őszintén nem tervezek ilyen hosszú távra. Mire a 65-öt elérem (még 15 év) jó nekem már az SZTK is, ha még létezik. Ott már nem akarok világot megváltani. Inkább most élnék még egy kicsit.
Köszi a válaszokat, igen mi is úgy tervezzük, hogy a felét a pénznek betesszük és az nem kell 5 évig, kereskedni meg elvileg ugyanúgy lehet vele, szóval nem muszáj végig egy részvenyben lennie
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.