Nehéz volt kiugrasztani az eladókat és a napi átlag is nagyon szép lett. 1678ft! 1678ft nálam azt, jelenti, hogy hamarosan túllépünk az 1700on. Mi lesz itt, ha majd konkrét szerződések jönnek sorban, esetleg beesik 1 komolyabb támogatás, stb. Tartom a véleményem, ha nem lesz nagy gebasz a világban, akkor a 4IG bőven 2000 felett lesz idén. Cél a 2500! Azért 1700 felett majd jöhetne 1 komoly Jászai nyilatkozat is. Nagyon régen nyilatkozott. Mondhatna publikus terveket, hogy a kicsiknek is legyen jövőképe a cégről.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250416/dobbenetes-figyelmeztetes-washingtonbol-europanak-valasztania-kell-amerika-es-kina-kozott-755489 Úgy néz ki, hogy a 4IG az USA-t választja. Valószínű, hogy jó a választás és Trump is majd komolyan támogatja, hogy Európának bizonyítson. Szerintem még majd az is előfordulhat, hogy tulajdonosi szinten is beszállnak USA cégek a 4IG mellé és idővel akár az EU legnagyobb űripari szolgáltatója legyen a cég. Persze ez még ma 1 fantazmagória, de pár év és lehet valóság lesz. Az látszik, hogy a cég nem pöcsöl. Gyakorlatilag egyszerre többen is tárgyalnak a leendő partner cégekkel. Én úgy gondolom, hogy legkésőbb őszre meglesznek a konkrét szövetségesek. . nyugdijas 20% tulajdonuk van és kb. 2 hete elálltak a növekedéstől a Spacecomban, de a tulajdonukat megtartják. Izraeli kormány húzta az időt nemzetbiztonságra hivatkozva. 1 hete tárgyaltak a miniszterelnökkel és a legnagyobb izraeli hadiipari céggel. Alá is írtak együttműködési szerződést. 1698ft és 266milla
Nem tudom, mi van az évekkel ezelott emlegetett izraeli egyuttmukodossel. Te tudsz valamit errol? En 2021- tol vagyok részvényes és maradok is a jovoben. Szerintem a 4iG már tulnott a NER-es korlátokon és képes megélni a saját lábán.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.