Én is próbálkozom MOL certit adtam tegnap, most OTP certit vettem vissza. Ha nyerő 4IGre cserélem majd. 1600 itt eddig elég jók tartja az árfolyamot. Lehet a nagyok is védik, kicsik meg nem nagyon akarják olcsóbban adni. 1620ft és 223milla
szerintem több ember összebeszél, vagy lehet h egy nagy, beáll valahova felette elkezdik venni mások, majd ráadnak és így leterelik 100 v több pontokat, lehet a vér geci erste is, jászaiéknak kéne ezt megakadályozni, hacsak nem ők csinálják, így is úgy is piacbefolyásolás
amúgy valakik geci mód folyamatosan nyomják le pl beállnak ötezerrel mondjuk 1650-re és ráadsz felette, kiállnak és máshova lejjebb vagy fentebb állnak be, szerintem ez megérne egy MNB vizsgálatot, mert teljes mértékben piacbefolyásolás, nézzétek csak ilyen szemmel, folyamatosan pakolgatják lenyomásra a nagyobb pakokkat
Ennél kevesebb volt a tervem, de módosítottam :D Reggeli bedobó már nem is nagy öntő. Ha pánik van az árfolyamok lefelé mennek. A kérdés, hogy meddig tart??? 1618ft és 200milla
jól látod, ügyesen, bátran kereskedsz, bejönnek a meglátásaid, épp tegnap gondoltam rád h nyugdíjba mehetnél mégis tartod, nyilván hiszel benne, ezt értem is, de mégis h mi motivál még ennyire, hisz bejött a terved, jól megláttad, minden meglátásod ült (ez az amit Manopi a deltába nagyon nem mondhat el magáról, mondjuk jóindulatuan h egyelőre) szóval azért ott van h a tőzsdén bármi lehet és mégis hiszel benne tovább bár a célodat elérted, ez is érdekes. Nem biztoós h jól érzékeltettem amin gondolkodtam csomó aspektusa van ennek, a lényeg h értelek is meg nem is
Egyébként ha nincs sok vevő a könyvben akár a vevő is leöntheti, mert utána előbújnak az eladók és többet vehet olcsón. Sokat lehet elmélkedni, de lehet csak 1 egyszerű, pánikoló eladó volt, most meg már bánja, hogy eldobta. Ha majd az űriparról jön hír, (komoly szerződések, szövetségesek) valószínű lesz nagy rally is, de a kérdés, hogy mikor. Szerintem valószínű csak ősszel, mert most puhatolózás és előkészítés folyik. Akik kivárják, akár majd 20%-30%-os rally is jöhet. Szerintem nagyon komoly tervek vannak, ha USA cégei is benn akarnak lenni, persze háttérben a Rheinmetall :D Mondjuk az csak jó, ha addig még feljebb tudna kapaszkodni az árfolyam 1800-2000 közé. 1660ft és 73milla
Kár ezen lovagolni. Mindenki másképp gondolkodik. Lehet valaki azért dobta, mert OTPét, vagy mást vett. Lehet ki akarta használni máshol a nagy esést és ha ott nyer, itt akár majd magasabban is visszaveszi. Nekem az Erste nem működik.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.