Az jó beszálló oda,de amíg nem biztos hogy menni fog,addig én most nem javaslom tovább venni !Én akkor megyek,ha forgalommal indul meg,addig nem rizikózok ott se most!Látni fogod,ha veszik majd!
Nem tudsz előre okos lenni soha!1900 körül mindenki azt hitte elhúzzák 2000 fölé!Itt ahol most van,nagyjából talán beáll,1600 körül előjönnek a vevők,meg ha az alá megy!De 1750-től felfelé sok eladó is lesz,ha hír nélkül megy oda! Szerintem..
Részlet a lenti cikkből: "Brutális ütemben növekszik az űripar! Szolnoki Szabolcs technológiáért felelős helyettes államtitkár kiemelte: az űripar a világ egyik legjobban növekedő iparága, amelynek globális árbevétele 2040-re meg fogja haladni az 1100 milliárd dollárt. Az Európai Űrügynökség és a Nemzetgazdasági Minisztérium által vezetett magyar delegáció közreműködésével kidolgozott programok nemcsak az űrtevékenységek jövőjét formálják, hanem kulcsszerepet játszanak a digitális fejlődésben is." https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2025/03/uripar-palyazat-magyar-cege-ngm-esa
A tegnap láttam egy rövid riportot a Rheinmetall vezérrel és gondoltam megosztom veletek amiket hallottam. A 2024-es eredmények kapcsán nyilatkozott (ami egyébként kiemelkedő volt). 2025-t illetően nagyon komoly számokat említett, továbbra is dinamikus fejlődésre számít. A könyvek évekre előre tele vannak megrendelésekkel. Ami még érdekes volt (és itt a 4ig is bejöhet a képbe), azt mondta, hogy a jövő a drón és az ezzel kapcsolatos technológia, itt robbanásszerű ugrás várható. R: 1688
Jól mondod!Én sok papírt eladtam az elmúlt hetekben mindenhol!Nem akarok mégegyszer úgy járni,mint 22-be!Nem mondom mekkora mínuszok voltak nekem naponta!Jobb ma egy veréb,mint holnap egy túzok sokszor!Minek kockáztassak nagyot már?Lesznek itt jó beszállók mindenhová,a kövi hónapokban majd,nem kell kapkodni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.