23. napig, én úgy értelmezem hogy ma tőzsdezárásig lehet venni osztalékra jogosító részvényeket, illetve a 27-én tulajdonodba is kell lenni ezeknek. Ha valamit rosszul írtam javítsatok. De szerintem ma még lehet venni.
de ez nem egy napizó részvény és fórum 1-2 ezer darabbal tudod max megjátszani ezt nem 10-20 ezerrel, ahol már látszik némi pénz is egy 30 forintos elmozdulásnál
Törölt felhasználó2022. 06. 23. 10:09
Lehet a madridot hurrogni,de sajnos egyenlore igaza van….
Ebből a 790ből még lejön az osztalék, lehet holnap már 760ér fogják adni? Ha így lesz akkor a 800 felett vásárolt kisbüfik megint anyázni fognak. Kis büfiknek 800 alatt kell venni, 800 felett már nyerőben adhatják. Ezt szinte minden héten el lehet játszani, így nyerhetnek rajt a kisbüfik.
köszi, ezeket én is olvastam, de bevallom nem tudom rendesen értelmezni, hogy ez azt jelenti e, hogy még ma is? tehát a 23. napjáig az 22. nap végét jelenti vagy a mai nap végét?
A 2021. üzleti év után megállapított osztalékra jogosító 4iG részvényeket legkésőbb 2022. év 06. hónap 23. napjáig lehet a Budapesti Értéktőzsdén megvásárolni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.