"A 4iG most közölte azt is, hogy a ÇALIK HOLDING a 4IG ÚJABB INTÉZMÉNYI BEFEKTETŐJE LESZ. A tranzakció részeként Törökország egyik meghatározó cégcsoportja 8 milliárd forintot meghaladó tőkeemelést hajt végre és 5% alatti tulajdonrészt szerez a budapesti központú infokommunikációs nagyvállalatban.A tőkeemelést a felek közötti megállapodásban rögzített 850 forintos részvényárfolyamon hajtja végre a Çalik Holding."
Hadházyt minősíti. Elképesztően szar minőségű anyagból dolgozik sokszor, rengeteg kapufát (is) rúg. Mindemellett találatai is vannak, de ez most nem az.
Hadházyt minősíti. Elképesztően szar minőségű anyagból dolgozik sokszor, rengeteg kapufát (is) rúg. Mindemellett találatai is vannak, de ez most nem az.
Ennél szerintem durvább a helyzet. Elolvastam ugyanis. Szóval gondolom nem valamelyik big four cégnél dolgozik a hölgy, hogy finoman fogalmazzak. Úgy látom eszközalapú értékelésről például nem is hallott. Erre a dolgozatra én nagy jóindulattal sem adnék kettest sem. Egészen le vagyok döbbenve, hogy egy ilyen színvonalú írás egy magyar politikusnak hivatkozási alap lehet. Eddig sem gondoltam sokat erről a fasziról, de egészen le vagyok döbbenve ettől a mélysötétségtől.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.