A mol-on és ricsin kívül az összes pluszban zárt papír nímand. cig, oxo, bif, megakrán, rába, dm, delta Gloster 5%-ot esett. Értem én a célod, csak teljesen reménytelen. Nem a fórumos böfögéseid adják meg az irányt. Amit Geliék nem csinálnak jól, hogy nem kommuniálnak, így bizonytalanság van. Richter, Masterplast, Cig, Otp adott ki ma kommunikációt és meg is fordultak. Ez is fordult 670-ről, és ment 10%-ot.
Zaro 743Ft, azért ez kozel van a 750-hez és a naphoz képest nem rossz , MOL hajrázott egy nagyot, OTP hozzánk hasonlót dolgozott le. Reméljük jó hírek jönnek
Én sem tűntem el, bár nem tartom magam felbeszélőnek :) Egyszerűen csak dolgoztam. Tudom, hogy hihetetlen. :D A lebeszélők meg az elmúlt 10 napban tűntek el, várták, hogy valahogy beessen 820 alá. Persze ők látták előre, hogy az oroszok bevonulnak és esni fog a tőzsde.
Ez igaz. Covid nélkül a 300 közelébe sem ment volna, csak úgy mint a jelenlegi háborús helyzet nélkül a 670-nek! Ezeket meg senki sem láthatta tudhatta előre!
Hát ha ugyanazt értjük mester alatt akkor végülis ő is eltalálta a 670et. A covid előtt 300 alá várta , az is bejött neki. Valahogy ezek a pánikok a kezére játszanak.Szerencsénk volt.
Ricsinél azért jött egy komoly hír és megszólalt a vezetőség is , de molly is lassan ledolgozza, OTP még nem döntötte el , de már nem olyan halál. Jó lenne 750 felett zárni , van is rá sansz
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.