Először is, ha jól emlékszem akkor a műholdak pályája amit az izraeliek használnak az a magyar állam tulajdona. A másik pedig, ha valaki tárgyalt már izraeliekkel az tudja, hogy el fogják adni. Orbán Viktor személye csak kifogás. Alap egy újabb licitre.
Ok, nem. Majd ha újból tulajdonos leszek. Bejött amit vártam hírre nyitásban meghúzás aztán csorgás le. Egyedül az AH hírre ugrott meg akkor 1100 fölé ment. Nincs új a nap alatt. Talán q3, q4 mutat valamit és akkor ugrik az árfolyam. Addig nem érdemes itt parkoltatni a pénzt. Szvsz.
Szerintem csak speka kisbüfik játszottak ma, nagy hal , intézményi vásárlás még nem volt. Bizonytalanság van az elmúlt két hétben , ha elmúlik , akkor lesz igazán felpattanás szerintemn
Egész nap nem voltam gép közelben, az imént belefutottam, hogy szárnyal a 4ig a Rheinmetall hírre. Aztán látom, hogy a szárnyalás 35 percig tartott és onnan csökkenés a nap folyamán végig. Számomra ez elég csalódás keltő. Pedig én az emelkedésben vagyok érdekelt. Véleményetek szerint miért torpant meg a napi emelkedés a kezdeti lendülethez képest?
Az izraeli miniszter, kinek a jovahagyasa szukseges, egy kozep- jobboldali partbol van. Nem tudom, mire vagy kire var, a ceg is, gondolom, probalja lobbizni es Szijjarto is majd talan probal kozben jarni. Lehet hogy egy kis fontoskodas is van az egesz mogott. Szerintem meg lesz oldva. Magyarorszag es kifejezetten Orban az, akire Izrael egy kicsit tamaszkodhat z EU-ban. Varhato az is, hogy az izraeli miniszterelnok is kozbelep.
Most mar nem kell egy darabig uj hir. Jojjon be az AH es Spacecom. A kovetkozo hir az legyen, hogy mit is akar a Rheinmetal a 4iG-tol. Kozben meg lesz a kozgyules, gyorsljelentes es meg akarmi is johet... Most a DIGI-t kell beepiteni.
Törölt felhasználó2022. 01. 26. 16:03
ebben nekem semmi új hír nem volt, ezt ígérték menetrend szerint. Annyi újdonság volt, hogy már tudjuk, miért volt ezen a szinten
Adtam a tulajdonomhoz. Szerintem minden rendben lesz. Mire is varunk? Az izraeliekre es az AH-ra? Kb. 4 het mindjart elmegy. A Rheinmetal igen komoly tenyezo lesz a jovoben. Nincs semmi gond!!!!!!!!!!
Mindig ez a talán holnap... Pár hete egyik hétvégén , mikor nem a Madrid volt épp a terítéken, volt egy jó kis eszmecsere itt a kevés közkéz hányadról, ami erősen befolyásolja az árfolyam mozgást és a kereskedési volument. Elgondolkodtató volt. Azóta kevésbé hiszek a 4iG nagy durranásban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.