A múlt hét pénteken, amikor először azonosították a későbbi omikront, meg találtak 9 fertőzöttet Dél-Afrikában, és néhányat még szerte-szét a világban. Mi ez, ha nem paráztatás?
USA-ban ma is megütötték a részvényeket, a techcégekét különösen. Ez a hét kuka lesz Európában is. Ilyen környezetben a 4iG teljesítménye nem olyan rossz.
Így van, ráadásul a masterplastnal nagyon sokáig iszonyatosan erős idegrendszer kellett a 4-5-6 száz forintos ugrandozas miatt...itt azért ilyet nem láttunk! Én is azt gondolom, hogy rövidesen megfog indulni a 4ig...és a napi 5-6 % már nem is kirívó...hisz a blue-k is többször mentek le fel 5-6 %ot...nem nehéz matek...pár nap 5-10 %os ugrás és máris 1.200-1.500...foleg, ha egyszer egyszer éppen 10% menne...
Tedd hozzá, hogy szinte csak állami megrendelésekből iszonyat magas költségek árán. Nekem ez a német befektető kicsit olyan mintha az állami harcjármű vásárlás rabata a 4ig hez lett volna becsatornázva - úgy értem az állam vehette volna ennyivel olcsóbban a tankokat...
Lehet, már csak én maradtam 40 Ft-os papirral? Sajnálom, hogy neked már nincs, de attól másnak még lehet, sok is akár :) Ma sem emelkedett 2000 fölé, mi lesz igy velünk. Jön a tavasz és kiolvad, de előtte még a fagyos tél.... :))))
Szeptember elején még szinte csak én írogattam itt párszor,hogy várok 30-50millió db új részvényt és 1 új nagybefektető megjelenését a papírban. A 180millió db papír kicsit ijesztő a kicsiknek. (elsőre nekem is az volt) Attól is sokan beijedtek,hogy 670ft-on jönnek az új rv-nyek.(Azért valljuk be 800ft-on szebben nézett volna ki :D) Portugál még nyáron 607ft-ért kapott. Akkor is voltak akik sokkal olcsóbb bevezetést vártak. (Pompi pl.300ft-os új részvényeket várt.) Régebben tele voltak a fórumok,hogy nincs pénze a 4IGnek,nem tudja megvenni,nem lesz osztalék,stb. most ezek az emberek hallgatnak,eltűntek,vagy már azt írják,hogy jövőre csőd,stb. Ezek a beírások sok kicsit elbizonytalanítanak és majd csak a nagyobb emelkedésben ugranak a papírra. A 4IG-ét amióta jött a Mészi bejelentés folyamatosan csak venni kellett volna,havonta lecsípve a költőpénzből és már nagy vagyona lenne annak aki így cselekedett volna. (Sok okos írta hogy hülye vagyok,mert az osztalék 1részéből még bővítettem is,pedig tele vagyok papírral) a gond az,hogy az itt lévő fórumozók közül sokan csak akkor jönnek amikor csúcsközelben van a papír. Pont ellenkezőleg kéne. Csúcson adogatni,esésben gyűjtögetni,főleg úgy,hogy folyamatosan a cég csak javul és növekedik.
Számomra az a nagy - és nyilvánvalóan megválaszolhatatlan - kérdés, hogy miért bíztak szeptember elején a befektetők annyira a beígért akvizíciókban, hogy milliárdos forgalommal emelkedett az árfolyam és miért nem bíznak a cégben most, amikor lassan minden beígért felvásárlás megvalósul és nagyon komoly pozitív meglepetések is történnek? Lényegében hónapok óta nem tudott két egymást követő zöld napot produkálni a papír.
Nagyon lényeges, amit írsz. Nagyon sokan nem látnak itt napnál, hétnél, vagy heteknél tovább. A ki-be ugrálás az esetleg döntő többségében bukóhoz vezet. A bukó frusztrációhoz, az meg a józan gondolkodás képességének elvesztését hozza magával.
év végére ígértem a 900-at. 630-nál mindenki boldogan kiegyezett volna ezzel. most 926. mi a bánat bajotok van? :) nincs seggeteg, hogy kiüljétek az 1200-t vagy a 2400-et? akkor megérdemlitek. láttam ugyanezt pepitában a masterplastban.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.