Ne reménykedj, a Tisza szavazóknak több eszük van, mint hogy egy esésre ítélt papírba tegyék a pénzt. Megmondtuk már nem egyszer, a választások előtt is, hogy az Opusnak jelen formájában vége lesz ha nyer a Tisza. Semmi nem változott, pénzszivattyús Opus, amit eddig ismertetek megszűnt, és lesz egy sokkal kevesebbre értékelhető cég. Hogy 200, vagy 100, vagy éppen 50 Ft lesz a vége azt majd az idő eldönti, de hogy most az Opusnak pár negyedévig lefelé van az útja az biztos.
Azért érdekes, hogy az általam látott ajánlati könyv első öt eladói és vevői ajánlat most majdnem szinkronban van a kumulált összegek és a darabszámok vonatkozásában. De csak majdnem.
Az AI a barátod, a részletekről őt kérdezd. "Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatali ideje alatt a hivatalos kormányzati források és összesítések szerint több mint 2300 nagyberuházás érkezett Magyarországra. A teljes lista több ezer tételt számlál."
Azokat a kormányváltást akaró Tisza szavazókat azért annyira nem sajnálom, akik 330-360 között bennragadtak! :) A többieket igen! Bár én csak 300 alatt kezdtem el venni sávozva, és annyira nincs is rossz átlagom, de a jelenlegi árfolyam fölött van azért.
Ez nem egy hagyományos (pl. Erste vagy OTP) elemző által kiadott hivatalos, fundamentális célár, hanem egy matematikai/statisztikai algoritmus által generált technikai előrejelzés, amit az előző hivatkozásomban megjelölt külföldi gyűjtőoldal számolt ki a múltbeli adatok alapján.
Semmi más nem történt, csak bejött az Trading Economics global makromodell több héttel ezelőtti jelzése! . "Az Opus Global Nyrt szeptember 17-én, csütörtökön 280,50-en kereskedett, ami 4,50-vel, vagyis 1,58 százalékkal csökkent az előző kereskedési időszakhoz képest. Visszatekintve az elmúlt négy hétben az Opus Global Nyrt 15,00 százalékot veszített. Az elmúlt 12 hónapban az ár 47,47 százalékkal csökkent. Előre tekintve az Opus Global Nyrt ára a negyedév végére 280,71, egy év alatt pedig 257,22 lesz a Trading Economics globális makromodellek előrejelzései és elemzői várakozásai szerint.". . Opus Global Nyrt | OPUS - Stock Price | Live Quote | Historical Chart
megjelent a legfrissebb, mindent elsöprő kovid-variáns, melyet tisza-kurmánynak hívnak. egyelőre nincs ellene vakcina, mindent/mindenkit eltöröl, ami/aki az útjába kerül... tisza-kurmány fészbuk friss: "ezt a velejéig korrupt, tisztességtelen országot el kell tüntetni a föld színéről, helyette új, emberséges, szerethető MAGYAR országot hozunk létre, jogállamisági eszközökkel fűszerezve, macispetink vezetésével..."
Minden tiszteletem Sz Péteré. Állandóan mozgásban volt, rengeteget dolgozott, tett a hazánkért. Csoda hogy nem ment az egészsége rovására. A jelenlegi külügyminiszternek pedig az az egyetlen tevékenysége, hogy ennek a költségét számolgassa, de csak azt számolja a hozamát nem.
Arról kéne beszélni,hogy hány ezer milliárdos beruházást hozott az országnak Szijjártó, ez a mostani külügy boszi csak ül petike mellett és pislog mint a hal a szatyorban.
NEW OPUS GLOBAL