mióta és mennyi van? szeretnéd ha nulla lenne az értéke igaz? szereted a legatyásodsz? ugyan már, senki sem önmaga ellensége. ki veszi be ezt az ócska szöveget. simán csak trollkodni, másokat bosszantani próbálsz.
Nyugi, ne hagyd magad idegesíteni, mint írtam pár hete is, nem eszik olyan forrón a kását! (lásd 290 -> 430, most konszolidál fibo szinten) Attól még az Opus birodalom fog működni és pénzt termelni, hogy ez vagy az vagy amaz lesz a fő részvényes/tulaj benne. Hidd el, nem hülyék, hogy bulldózerrel vágják padlóra, meg lesz oldva szépen a kifehérítés, átcsatornázás. Nem kell felülni a károgók és a kibicek kéjes hangulatkeltésének. Üzletről és igen komoly pénzekről van szó, és szükségük van jó üzletet kötni a gazdaság felpörgetésihez. (mellesleg vityáék az ilyen átruházásokat erőből és 1-2 nap alatt faltörő kos módjára oldották meg, csak gyorsan felejt a nép)
Minek?? Közöd?? Ha tudnád, hogy mióta és mennyi (sz) opus részvényem van, akkor csendben maradtál volna. Sajnos nem sikerült kiszállnom belőle, s már kapom sötét jövőmet/jövőnket. ML nevű primitív gázsszerelő miatt ennek a részvénynek harangoztak! Ha ez is belekerül a vagyonvisszaszerzési cunamiba, akkor ezzel a papírral kitörölhetjük a seggünket. Amikor én vettem, akkor ez még jó ötletnek tűnt.
Nyilván úgy értettem a -300 Ft-ot, hogyha nem ML gázszerelő lenne itt a főrészvényes, akkor ez nem 370, hanem 670 ft/rv áron forogna a tőzsdén. Az ő puszta jelenléte egy mázsás betondarabként húzza mélybe az árfolyamot. Az Opus tulajok csak akkor lélegezhetnének fel, ha eladná a részét....
Akkor nemcsak Mészáros (OPUS), hanem Jászai-Fekete (4IG), Jellinek (Appeninn) és a többi neres is mind-mind kerüljön börtönbe. Olyan nincs, hogy Mészárost lecsukják, a többi meg szabadon marad, ez így lenne igazságos.
ML egy egyszerű gázszerelő, annyi köze van az üzlethez mint Puskásnak Felcsúthoz. Jön az út a börtönbe program, legalábbis ez a társadalmi elvárás és talán egyszer nem lesz következmények nélkül semmilyen bűncselekmény. Ha a Fidesz alatt 100ft-ra ment árfolyam akkor az első letartóztatások kezdetekor 10ft. lesz. Ha ezt nem lépik meg akkor jön a szélsőjobb egyértelműen. ML egy értelmes összetett mondatot nem képes kimondani.
Mészáros jobban tenné, ha részvény vásárlás helyett véglegesen kiszállna ebből a cégből, mert pusztán a neve miatt jelenleg -300 Ft-ot ér ez a részvény a tőzsdén. Nyilván nem fog kiszállni, mert annyira bamba és fogalmatlan, hogy talán még azt sem tudja, a felcsúti cimborája elvesztette a választást és az ő neve már régen szitokszó a magyar gazdasági életben.
Én meg még azt is gondolom, ha meglesz a részvény csomag átadása, azt nem fogja az OPUS napi árfolyamon OTC átadni Mészinek, mert azt a közelmúltban, a jelenlegi árfolyam felett vásárolta fel. Így én azt gondolom az az ár, amit kikalkulálnak, az jóval magasabb lesz, mint a mostani. Veszteséggel nem fognak 8 millió darab körüli mennyiséget átadni. Viszont ha mondjuk 475 Ft -os átlagáron megveszi Mészi, még ha OTC-n is, az mindenképpen felhajtó erővel bír a piacon. És ezt követően tere nyílik az SRV re az OPUS-nak is, hisz 25 %-k alá esik az állományuk. És akkor még ott a Q1 is..ami ugye 01.01-03.31-ig szól.
Elmondanám,hogy most én, hogy látom a mai napot. A "válaszonline" szerkesztői elemzése több sebből vérzik, mindenesetre azt elérte, hogy rémületet váltson ki a befektetőknél. Azért azt tudni kell, hogy ML egy nagyon jó üzletember. Nem véletlenül több sztár ügyvéddel és jogásszal védi a birodalmát.De ha mégis Rákosi módszerekkel próbálnák megszerezni akkor az a cél, hogy egy prosperáló vagyont termelő céget átmentsenek maguknak, és bankon belül a tőzsdei részvényeket megerősítsék állami megrendelésekkel. Véleményem szerint a részvény egyáltalán nincs veszélyben. Ezek az én meglátásaim. Szép napot, üdv mindenkinek.
NEW OPUS GLOBAL