Nyilván úgy értettem a -300 Ft-ot, hogyha nem ML gázszerelő lenne itt a főrészvényes, akkor ez nem 370, hanem 670 ft/rv áron forogna a tőzsdén. Az ő puszta jelenléte egy mázsás betondarabként húzza mélybe az árfolyamot. Az Opus tulajok csak akkor lélegezhetnének fel, ha eladná a részét....
Akkor nemcsak Mészáros (OPUS), hanem Jászai-Fekete (4IG), Jellinek (Appeninn) és a többi neres is mind-mind kerüljön börtönbe. Olyan nincs, hogy Mészárost lecsukják, a többi meg szabadon marad, ez így lenne igazságos.
ML egy egyszerű gázszerelő, annyi köze van az üzlethez mint Puskásnak Felcsúthoz. Jön az út a börtönbe program, legalábbis ez a társadalmi elvárás és talán egyszer nem lesz következmények nélkül semmilyen bűncselekmény. Ha a Fidesz alatt 100ft-ra ment árfolyam akkor az első letartóztatások kezdetekor 10ft. lesz. Ha ezt nem lépik meg akkor jön a szélsőjobb egyértelműen. ML egy értelmes összetett mondatot nem képes kimondani.
Mészáros jobban tenné, ha részvény vásárlás helyett véglegesen kiszállna ebből a cégből, mert pusztán a neve miatt jelenleg -300 Ft-ot ér ez a részvény a tőzsdén. Nyilván nem fog kiszállni, mert annyira bamba és fogalmatlan, hogy talán még azt sem tudja, a felcsúti cimborája elvesztette a választást és az ő neve már régen szitokszó a magyar gazdasági életben.
Én meg még azt is gondolom, ha meglesz a részvény csomag átadása, azt nem fogja az OPUS napi árfolyamon OTC átadni Mészinek, mert azt a közelmúltban, a jelenlegi árfolyam felett vásárolta fel. Így én azt gondolom az az ár, amit kikalkulálnak, az jóval magasabb lesz, mint a mostani. Veszteséggel nem fognak 8 millió darab körüli mennyiséget átadni. Viszont ha mondjuk 475 Ft -os átlagáron megveszi Mészi, még ha OTC-n is, az mindenképpen felhajtó erővel bír a piacon. És ezt követően tere nyílik az SRV re az OPUS-nak is, hisz 25 %-k alá esik az állományuk. És akkor még ott a Q1 is..ami ugye 01.01-03.31-ig szól.
Elmondanám,hogy most én, hogy látom a mai napot. A "válaszonline" szerkesztői elemzése több sebből vérzik, mindenesetre azt elérte, hogy rémületet váltson ki a befektetőknél. Azért azt tudni kell, hogy ML egy nagyon jó üzletember. Nem véletlenül több sztár ügyvéddel és jogásszal védi a birodalmát.De ha mégis Rákosi módszerekkel próbálnák megszerezni akkor az a cél, hogy egy prosperáló vagyont termelő céget átmentsenek maguknak, és bankon belül a tőzsdei részvényeket megerősítsék állami megrendelésekkel. Véleményem szerint a részvény egyáltalán nincs veszélyben. Ezek az én meglátásaim. Szép napot, üdv mindenkinek.
NEW OPUS GLOBAL