Hány és hány éve írjuk/mondjuk többen is, hogy ez a nemzeti maszlag, amivel etetik a népet, csak arra jó, hogy a ner keménymag még jobban megszedje magát, ne higgyétek el! Soha egy percig nem érdekelte őket a hazai kisbefektető, csak eszközként tekintettek rájuk mindig a saját alantas céljaik eléréséhez - nem csak a tőzsdén! Tonnányi mínuszokat és becsmérlést, hazaárulózós ballibsis bullshit halmazt kaptam/tunk ezekért - és tőled is sok “szép” kiosztást -, és csak ennyi év után esett le sajnos a tantusz. ☹️😒😞 /Nekem is sok-sok évemet és barna hajszínt elvitt az opus-konzum duo csodavárás, igaz a saját mohóságom miatt, elhittem az 5k-1k porhintést/
Hülye ott voltál , hogy nem vetted a lapot , mikor az srv vél sem tudták / nem is akarták / 600 felett tartani ; illetve nem fogtad fel , hogy közelednek a választások..
Jó megközelítés vagy még azok is jobban jártak akik kissebb bukóval dobták a papírt! Arra lennék kíváncsi hányan vették vissza és újra ülnek a k.kában! Csak azt nem értem, hogy mire vagy kinek lenne jó a 8xx ftos részvény? Sokan kimenekülnének....senki sem venné tovább a papírt?
NEW OPUS GLOBAL