Ha rám hallgatsz nyerni fogsz!48%-k nyerőben vagyok most,de volt már 56%-k is.Csak szólok Jászai Mészáros nélkül egy nagy NULLA!A fej meg arra való,hogy gondolkodjunk.Buli lesz itt hamarosan!
Nekem az a meglátásom, hogy ez itt a majmok bolygója és nem érdemes semmi támpontot betenni! Kár a fáradságért, strapálni magunkat! Most is azért tettem csak be, mert beleolvastam és láttam a nagy kavalkádot! Nehogy megint az alja közelében dobálják el a papírokat. Netán túlszaladna az 525-n, akkor is visszapattan a madárhoz! Ez is "szabály" :)) Nem kell befosni, ha lefelé halad. Mindig felfordul..:)))))))
Hát több mint 20 év tőzsde után sok mindent láttam már. De ennyire elfogult öndicsekvő , megmagyarázó , illetve kimagyarázó.rajzmániákusokat, nem sokat. Na mindegy. Csináljátok itt a feszültséget a semmire lényegében,
Hiszen nem sok minden történt. Annyi, hogy 600ról lejött 550-re, miután az srv szüntel. Nem kellenek a hisztizések. Waterloo :-)
Gondold végig egy kicsit mi is a tőzsde, mi mozgatja, mi történik és főleg miért. Hidd el menni fog. Tanulni kell no. Nem a rajzolgatást, mert az csak a bénák manókja. akik nen értik mi megy. Mindenki tud rajzolni. Ja és kotnyeleskedjetek mindenhol. NEM a rajz mozgatja a piacot. Ezt se értitek. Mást se.
Annyira hülyének nézel, hogy ezt pont neked fogom elárulni???? Amiket felraktam abból sem tudtál tanulni , most csak üldögélsz a nagy piros számok előtt és várod a szebb időket! Kitartást!!! Sok türelmet! Mert szükség lesz rá!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
🤣🤣🤣 Te évek óta a rajzokat figyeled és még mindig nem jöttél rá a lényegre, csak a kritizálás megy? Igazi tehetség vagy! 👍 Hát pont az a lényege, amire véletlenül rátapintottál. A célár sávban fut ki a trend, vagyis itt kellene felfelé fordulni az árfolyamnak, ezért nem adunk el az alsó madárnál. Itt már kivárjuk, kivéve te! Gondolom eddig világos. Itt kell fordulni felfelé, pattani, korrekciózni az árfolyamnak! Jelen esetben a piros madár sávja!!! Gari persze nincs, még neked sem! Hogy sávban belül hol fordul? Na ezt neked kell megfejteni! :)) Gratulálok, ez tényleg ilyen nehéz?????:))) Ja és nem kell "Új rajz", csak a fordulást követően kiszámolni és berajzolni a következő felső, rövid trend célját és ellenállásait! Miért csak a fordulás után számolom ki és rajzolom fel? Mert addig lefelé tart! 👍 :))
"Zsenike" és 1-2-3 hónap múlva mennyi lesz? Na látod, nézed a semmit, és nem tudod mit látsz. :-) További "rajzok" Waterloo jeligére a App topikba. a " mesternek"
Fibonacchi
2025. 08. 30. 08:00
Előzmény:
Fibonacchi
https://invst.ly/1c4gjg Nem sok minden történt a héten. Nagy a nyomás fentről, ha nem jön egy erős vételi nap ami ezeken áttör könnyen MA200 teszt lehet belőle! EZT CSAK AZÉRT, HOGY MEGINT NEM UTÓLAG, HANEM ELŐRE, TE ZSENI!
NEW OPUS GLOBAL