Az Opus 17 százalékkal növelte adózott eredményét! Az Opus Globál szép eredményt ért el az első negyedévben. Az adózott eredmény 13,2 milliárd forint lett.
Elég vegyes képet mutat ez a jelentés... mélyrehatóan nem tudtam még átnézni, de a főbb számok alapján elmondható, hogy EPS, BVPS, EBIT és EBITDA adatok jól néznek ki, viszont a 13%os árbevételcsökkenés, a turizmusnál meg a -57% EBITDA azért erős felkiáltójel nekem. A 8mrd-s srv-vel karöltve mindenesetre az árfolyam emelkedése mellett teszem le a tétjeimet
A BUX meg a blue-k biztos megszenvedik ma az Izrael-Irán dolgot. De az Opust talán kevésbé bántja? Én összességében a nap végére azért mégiscsak emelkedést várok benne. A vágyálmom ma estére 568 legalább :-)
Minden jó minden fasza, csak szart se érünk vele mert itt szarakszik ebbe a magasságba. Hónapok óta mindig csak vár az ember valamire , hogy elindul végre és semmi. Na majd jön a jelentés és akkor ezt már láthattuk egy párszor a nagy semmit. Aztán majd jön a SRV na majd az igen és utána megy oda vissza ahonnan indult szép lassan.
Ez ami a nevén van, de egész biztos voltak, vannak még "baráti kezekben" is forgatott részvények. A "manapság" tömeges társadalmi jelenségek, működési mechanizmusok: démonizálás, álszenteskedés, mártirkodás, élősködés, más fa...val csalán verés, képmutatás, idegen lelkűség egy jó adag arroganciával leöntve bolsevik irigységgel tálalva, de talán a legjobban a jelenséget a Bikini már évtizedekkel ezelőtt "megénekelte": Mindenki, mindenki ellen, csak az a lényeg, hogy dolgozni ne kelljen.
NEW OPUS GLOBAL