A limitáras eladási megbízások érvényessége nagyrészben csak tárgyi napra szól, tőzsdezáráskor, nem teljesülés esetén automatikusan törlődik... Ne legyenek kétségeink, a 400-as fal pillanatokon belül újraépül. Sőt! Sokan lesznek, akik a 397-399 szinteken próbálják a fal elé betenni eladási megbízásukat. Továbbra is állítom: a 400-as üvegplafon akár 1-2 hétig is bírni fogja a terhelést. Ne legyen igazam! Nyugodtan minuszoljátok a bejegyzésemet, én is azt tenném, ha a rendszer engedmé... :)
..likőrbort én nem iszok...csak jó minőségű feherbort...általában házmesterként higiítva...néha voroset...meg pálinkát...ha azt innék màr nem élnék lehet...én elfogyasztok ám 3 litert is egy normál nap...ha nem autózok...de az sutókázást is igyekszem gyorsan reggel letudni....jo az egészségem bár a bilirubin mindig magas..mindig kerdi a doki hogy tudom e hogy esetleg ezt mi okozhatja....mondom neki...fogalmam sincs....egy fél éve volt vesekovem...hu reggel kelek fel....pisálok aztan véres...visszamentem az àgyba mondom ez meg mi a fene...na egy hatalmas szurás az oldalamban s egyre erosodott....megint wc...megint vér....hu mondom kihivom a mentoket...ja asszony nem volt itthon.....csak zuganyozoj 1et...azt a melegvizre kicsit jobb lett...bár majd 4kézláb jottem visdza az âgyba...meggugliztam ...meg pár havert hivtam s mindták veseko...az 1 ik hozott 5 sort...majd az kihozza....na dehogy hozta...mire avfelsegem megjott már akkora hasam volt mint aki terhes....nem tudtam pisálni....maszekba ultrahang.....a holyagban a ko.....reggel menjek urulogiara..ldhet fel kell menni érte....na hazaértem megittam hát...kb 3 liter hàzmestert....semmi...aludni nem birtam...jarkáltam....probaltam az agyban ulve aludni...aztán ejjel 2 kor pisálni kellett megint....jött mint a zuhatag......nem koppant...meg ilyenek...na azt akartam csak írni hogy a jó bor frkcsben, hazmesterben igazi orvossag.
Egyébként már 16 58 kor sorban állt a 409.5 vételi tegnap a könyvben benne volt... Ha a lángész célzás rám vonatkozott volna... Egyébként az vesse rám az első követ aki kapkodásban nem írt el még célárat de ettől még az összes többi lehetőség is igaz...
NEW OPUS GLOBAL