A fejemből vetted ki a gondolatot. Itt egy értelmes felvetés, kérdés. Mi aktuálisan a Blue feltétele? A forgalmi àtlag lassan teljesül , ha már nem teljesült. Lehet, h pont ez az egyik cèlja a vezetőségnek?
heti grafikon alapján 260ft ig eshet kb az az emelkedő trend legalja (ez a TA),hogy ez bekövetkezik-e az 1 jó kérdés szerintem nem a hetes RSI ott már kihül a napos meg konkrétan jéghideg lesz :-D
nekem ami gyanús , hogy a napi forg. a blue chipek szintjén mozog már lassan 1 hónapja. Erre még nem volt példa ennél a papírnál. Mi is a blue c. követelmény? 1. Min. 1 milliárd USD capitalization 2. Londoni tőzsdén való jelenlét 3. Min. 20% közkézhányad .... merre is tart a cég?!
nyugalmas vagy 3 szoros haszonnál...d emajd ha 250 en leszünk akkora farkasbunda hirtelen viszketni fog... Eddig még nagy baj talán nincs ,de nagyon a penge élén megy a buli..ha tovább esünk nem valószínű hogy 280 lesz az alja. ugyanis akik 150-200 körül vettek elkezdik kiszedni -mert a fax s etudja...
2017-es 250-180-170 dejavu... nincs itt semmi uj gyerekek. De majd meglatjuk. Akarki is rakta be 300-ra a vetelit, bitangul vedte a ,,kincstarat,,! Van is mit vedeni. Portfolio cikkek eleg jo iranymutatok!
Steve azt mondta az appenninn 300 alatt előzi az opust...én vitatkoztam vele hogy 100 ponttal feljebb...most Opus 300 App 271... felé kezd hajlania mérleg..holnap meglátjuk hogy alakul..
csak nyugalom semmi pánik,még mindig tervszerűen mozog és semmilyen komoly szintet nem tört le... Ez itt inkább vételi pont mint kiszálló,(szvsz) lesz még itt jelentés meg miegymás .Persze nem ugrabugrálni kellene a papírban és akkor nyugodtabbak lennétek. Továbbra is azt mondom,hogy az esést meg kell venni!!!!!! hogy nem fogsz 2 hét alatt triplázni? igen ez elég sanszos,hogy arról lecsúsztál,de hosszú távon még mindig vétel
NEW OPUS GLOBAL