Sajnos oki mellet kell hogy álljak. Téged nem láttalak még itt. Most hogy leesett itt fröcsögsz. Nem túl sportszerű hogy sportnyelven fejezzem ki magam.
A korrekció az várható volt. Egyértelmű volt, hogy jönni fog. Volt ilyen 2017-ben is csak ott még volt limit, de volt alsólimit és felsőlimit is egynapon.
Törölt felhasználó2023. 08. 23. 16:30
De van a mondás miszerint a maci lifttel jár. 300 alá már nem várnám, most bukóban várom a fordulatot.
150-170-nél beírtam, amit ma mások is, hogy ki van adva a brókersrácoknak, a pontos megmondóknak (egy zárt fórumon, könnyű beállítgatni zárókat, nyitókat egymás közt) amit aztán richike beír pl. hogy venni venni, majd borítani, venni.. SRV volt lesz még. csak ők sem hülyék azért h.nekimenjenek most srv-zni hulló késnél. minek. kikorrekciózza magát, aztán megnyugszik, meg Ti is sokan. ne idegeskedjetek. kár. zár az üzem szóval öröm van :)
Szerintem innen elveszett az az érzés ami volt az elmúlt időszakban. Eleve abszurd volt az emelkedés,de az öntés méginkább. Sajnos a letisztult kép azt mutatja hogy ez még nem érett meg rá hogy komoly részvénynek lehessen tekinteni. Lehet fog ez felfelé menni még de ez az abszurd forgalom nekem sokatmondó.Kiváncsi leszek hogy voltak -e benfentes eladások.
NEW OPUS GLOBAL