Jó reggelt! Milyen igaz, amit írsz.Itt nagyon sokan vannak papír nélküli károgók. Sosem értettem miért jó ez, de ez az igazi ,,dögöljön meg a szomszéd tehene is" virtus.A Szopus topik ,,vezérszónokának" Maximovának sincs egy darab papírja sem, mégis 24 órában írogat.Biztosan önzetlenségből:)))
Jó reggelt OPUS RÉSZVÉNYESEK ! Kipihentem maam, a séta jó volt, annak ellenére, hogy csak tegnap az OPUS GLOBAL NYRT -14 milliárd összértékben csökkent, Ha a kifeszített 400-as szinthez képest nézem ( fúzió )akkor -104 milliárd értékben esett, Gál Miklós az OPUS GLOBAL NYRT vezérigazgatója -7 milliót Ft -31% . AZ OPUS GLOBAL NYRT tagnapi záró árfolyamával számolva a kapitalizációs értéke : 176.113.158.550 Ft. Én továbbra is tartom a részvényeim. Vásárlást tervezek. Egyenlőre tervezem a bővítést. Lehet ez már betegség amire nincsen gyógyszer. HAJRÁ OPUS. Betgyuri
Egyébként egyszerű leszek: nincs papirod, nem is tervezel venni, akkor miért cseszed fel itt emberek agyát a valótlanságaiddal? Indítod ma is a shortod? Csak azt ne mond hogy azért írsz ide hogy megóvj minket, karitatív tevékenységeddel 😂😂😂
Ha nem veszi meg akkor: -ember nem megy hungestbe? -a balaton turist kempingjeibe? -kall tol nem vesz senki semmit -vagy a viresoltol Esetleg a 2000 elején is mrd-os árbevételű rkord sem működne? Inkább arra válaszolj, hogy melyek a csődös cégek?
Melyék cég csődös? A scope is kamu? Az MNB is a csődre bocsátott ki kötvényt? A kivezetős dumát feladtad? 😂😂😂😂 a holdingban lévő cégek zöme 2019-ben mindenkori legjobb eredményeit érték el. Javaslok egy önvizsgálatot, és azt is hogy ne gondold hogy mindenki aki longban van itt az 1bites... ezekkel a marhaságaiddal máshol pls.
Akkor neki kellene a legjobban tudni, hogy itt nem a korona virus maga a veszély, hanem a korona virus es a szokásos AB influenza vírus esetleg találkozásából fakadó mutáció!
Nem kell félre beszélni, azt megtették a cég nevében már, itt a valós eseményekre érkezők nem 100x-ra fektettek be. A hozzáadott értéket nem adó, valós munka nélkül szerzett jövedelmekből jól megélők számomra továbbra is hitvány jellemek, aztán nyugodtan minuszoljatok.
De én a világ tőzsdéit felügyelő maffiára gyanakszom.Nekik mindenhova elér a kezük.És nem riadnak vissza semmitől.Elég hozzá csak egy parányi mikroszkop alatt fellelhető romboló vírus.Majd ha itt lesz az idő előkerül a vírus kódja.
NEW OPUS GLOBAL