Egyelőre nem én irányítom az oldalt! Már dolgozom az oldal visszavételén, de idő kell hozzá. Holnap videóban, saját arccal és hanggal fogom jelezni, ha én irányítom újra az oldalt. A Facebook (meta) és én közösen dolgozunk rajta. Az ATV posztomat (már törölni tudtam innen) sem én emeltem ide újra, bár ma is igaz, a videó tárban van a helye. Köszönöm, ha a jelzésemig nem kommenteltek, mert lehet a következő hír valamelyike álhír lesz. Saját képpel és hanggal készült videómban jelzem, ha helyreállt (várhatóan holnap) az oldal. Jelenleg a telefonom enged belépni, és csak szöveget enged nekem kitenni. Ez sem volt egyszerű! Köszönöm Palotás János.Már haladok! De kérem, hogy várják, várjátok meg a holnapi bejelentkezésemet, addig óvatosan kezeljétek, bármit is olvastok vagy láttok itt az oldalon.
Légyszíves definiáld a hivatkozott videóra értve, hogy tulajdonképpen mi ez a szitokszó, "kossz a nacikbol nem kerunk." többször láttam már különböző szituációkra használva, nem igazán értem. (igaz én csak egy egyszerű vidéki vagyok)
Törölt felhasználó2023. 08. 13. 19:46
Tőlem hasíthat a Mi hazánk. De el kellene felejteni euból kilépést. Az butaság. Mostanában nem hallom de régebben nyomták.
Tudom ajánlani a becstelen brigantik filmet nagyon tanulságos lehet nektek :D
Törölt felhasználó2023. 02. 13. 11:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Minden népességben van 10 % körüli szélsőséges, ez nem meglepő amit írsz :D Több már nem nagyon lesz. Kéne virítani már hogy hogyan keresünk többet, mitől lesz jobb az oktatás, egészségügy, mitől lesz jobb a magyar vállalkozóknak. Mert mindennel foglalkozik a mi hazánk is csak a fontos dolgokkal nem :D
Olybá tűnik, hogy a mihamónak itt a fórumon sincsenek hívei. Fideszes
pártkatonákat láttunk, akik a fidesz parancsára szóltak hozzá kórusban és
hallgattak el egycsapásra tavaly áprilisban.
Ezek szerint a részletes közvéleménykimutatások azt mutatják hogy a Fidesztől több szavazatot visznek mint a jobbiktól. . Olyan jó hogy a Fiesz cselekedeteiből lehet kiolvasni a valós mutatókat és nem a közzétett közvélemény kimutatásokból.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán