ecofun

Regisztráció: 2020-06-15 12:52:43

Hozzászólások száma: 320

Utolsó hozzászólás: 2022-01-06 14:47


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 1

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-11-16 08:50-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
elég nyilvánvaló, hogy a rengeteg topiknyitásod nem a valódi beszélgetés szándékával történik, hanem egyszerű propaganda-tevékenység. állj le vele, légy szíves, vagy kitiltunk. egy halom topik foglalkozik ezekkel a témákkal, csak azért, hogy neked tetsző szlogenekkel legyen tele a fórumfal, nem kell topikokat nyitogatni.

utolsó 20 hozzászólás

Tippjáték: Szerinted hány parlamenti mandátuma lesz a Fidesz/KDNP-nek a 2022-es választások után? 2022. 01. 06. 14:47
#27
Az biztos, hogy a Mi Hazánknak lesz a legnagyobb meglepetése, hogy 8-10% fog kapni listán ez kb. 8-10 mandátumot jelent.
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2022. 01. 06. 14:04
#99
Tüntetést szervez a Covid-diktatúra ellen a Mi Hazánk
Ne legyen kötelező az oltás! Nem tűrjük a zsarolást! – ezzel a jelszóval tart tüntetést az egészségügyi államtitkárságnál, majd a köznevelésinél a Mi Hazánk Mozgalom január 16-án. A Parlamentet is érintő, negyed órás vonulás köti össze a két demonstrációt. Várjuk minden oltott és oltatlan honfitársunkat, aki nem akar diktatúrában élni!
Felszólal a Mi Hazánk kormányfőjelöltje, valamint Dúró Dóra országgyűlési képviselő, Dócs Dávid, Cserháthaláp polgármestere és dr. Páli Jenő orvosbiológus-agykutató, a Koronavírus Kutatóközpont vezetője. Január 16-án, vasárnap 15 órától az egészségügyi államtitkárság előtt tüntetünk (Bp. V. ker., Akadémia u. 3., a Lánchíd mellett, a 2-es villamos Széchenyi István téri megállójához közel), majd a köznevelési államtitkársághoz vonulunk (a Szalay u. 10. elé kb. 16 órára ér a menet). 
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2022. 01. 04. 12:08
#98
 Medián:  7%-on áll a Mi Hazánk Mozgalom
...
Történetének legjobb mérési eredményét érte el a Mi Hazánk: a Medián kimutatása szerint 7%-on állunk a teljes népességben, és még csak most kezdjük az országjárást! Mindezt az eredményt úgy sikerült elérnünk, hogy a média szinte teljesen elhallgatja a programunkat, sőt igyekeznek még a létünkről sem tudomást venni: 0,2% a megjelenésünk a főbb TV- és rádió hírműsorokban, miközben sokkal nagyobb a támogatottságunk. Ha mindez nem lenne elég, a magyarországi pártok közül a legnagyobb cenzúrával nézünk szembe a közösségi médiában is: elnökünk oldalát és a pártunkét is letörölte a Facebook.
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 15. 12:13
#97

Németországban már a oltatlanok szólásszabadságát is korlátoznák
......Németországnak a Telegram anonim üzenetküldő applikáció eltávolítását kellene követelnie a Google és az Apple alkalmazásboltjaiból egy vezető német politikus szerint
Német politikusok szerint a Telegram igazi keltetőjévé vált az egyre növekvő oltásellenes és összeesküvéshívő szubkultúrának, amelynek tagjai hamis híreket terjesztenek az oltások feltételezett veszélyeiről, és gyakran agresszióba torkolló tüntetéseket szerveznek.Az applikáció, amely tartja magát ahhoz az elvéhez, hogy nem hajlik meg a kormányzati cenzúrának, kedvelt platformja számos aktivista és a tüntető csoportnak, de remek táptalajt nyújt álhírek, hazugságok és összeesküvés-elméletek terjedésének is, főleg miután a Facebook egyre keményebben – és sokszor válogatás nélkül – csap le a kormányok által kijelölt hírterjesztőkre.
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 15. 11:52
#96

Mi Hazánk Mozgalom továbbra is ellenzi a kötelezőoltást
....
Debrecen, Szeged, Veszprém, Békéscsaba: Ti jöttök!
A szombati, nagy sikerű rendezvények és a hozzánk beérkezett igények miatt további vidéki városokban folytatjuk a kötelező oltás elleni tüntetéseket: ezen a hétvégén Debrecenben, Szegeden, Békéscsabán és Veszprémben szervez demonstrációt a Mi Hazánk, hogy kiálljunk azok mellett, akiket munkahelyük elvesztésével vagy bármi mással zsarolnak, és akiket hátrányosan megkülönböztetnek. A héten már indul az öt és tizenegy év közötti gyerekek oltása is, akiket így szintén alá fognak vetni a diszkriminációnak, ezt nem engedhetjük! Elég a Covid-diktatúrából! Az alábbi helyszíneken és időpontokban találkozhattok velünk ezen a héten szombaton:- Békéscsaba, Kossuth tér, 2021.12.18. (szombat) 14.00 óra: felszólal Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke- Debrecen, Csapó utca 3. (Fórum bejárata előtt), 2021.12.18. (szombat) 13.00 óra: felszólal dr. Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője- Szeged, Kárász u. 2. (Kárász utca és a Széchenyi tér találkozása), 2021.12.18. (szombat) 14.00 óra: felszólal a Mi Hazánk miniszterelnökjelöltje- Veszprém, Kossuth Lajos utca 19. (a postánál), 2021.12.18. (szombat) 14.00 óra: felszólal Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 15. 11:50
„Az eladási terveket a főpolgármester javaslatára készítették elő”
....
Karácsony Gergely főpolgármester közvetlen helyettese, Kerpel-Fronius Gábor elismerte, hogy igenis, voltak tervek a Városháza eladására, amelyet ráadásul a főpolgármester megbízására terjesztettek elő.....Az eladási terveket a főpolgármester javaslatára készítették elő és egy éve meg is tárgyalták az erről szóló dokumentumot, amelyet részben a főpolgármester-helyettes terjesztett elő - közölte Kerpel-Fronius Gábor.„Tavaly novemberben megvitattunk egy dokumentumot, ami megnézte, hogy mit lehet kezdeni a Városházával.
Ezt a dokumentumot a főpolgármester rendelte, a főpolgármesteri kabinet tárgyalta”. Itt több verziót is megnéztünk, hogy mi lenne a gazdaságos, ebben valóban felmerült a Városháza eladásának a lehetősége is - mondta a momentumos politikus, aki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt is elismerte, hogy ő maga a főváros vagyonkezelőjével, Barts J. Balázzsal készíttette el a javaslatot. Éppen azzal, aki a kiszivárgott felvételek alapján baloldali üzletemberekkel tárgyalt a személyre szabott pályázatokról.Emlékezetes: novemberben Karácsony Gergely még azt hazudta, hogy nem voltak tervek a Városháza eladására, azt mondta, fake news az egész ügy és perrel fenyegetőzött. Kedd esti megszólalásában pedig a saját helyettese elismerte, hogy létezett ilyen szándék.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 13. 12:26
Házkutatások kezdődtek a Városháza-ügyben
...
Az Index információi szerint egyszerre több helyszínen is házkutatást kezdett a rendőrség, amely már korábban megerősítette, hogy nyomoznak a Városháza tervezett eladása és a fővárosnál a gyanú szerint működő jutalékos rendszer miatt.A rendőrség hétfőn reggel párhuzamosan több helyszínen – köztük a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Atilla úton lévő székházában – házkutatást kezdett a Városháza-üggyel kapcsolatban - értesült a portál.A Városháza tervezett eladásának ügyében már több feljelentés is született. A rendőrség pedig már korábban megerősítette, hogy nyomozás is folyik az ügyben.Két hónapja robbant a hír, hogy a Karácsony Gergely által vezetett főváros a 2010 előtti szocialista világ kulcsszereplőin, köztük a korábbi baloldali miniszterelnök, Bajnai Gordonon keresztül értékesíteni próbálja a Városháza épületét. A sajtó számára szivárogtatott információkból mára kirajzolódni látszik, hogy az ügyben az egykori szocialista világ prominensei érintettek, akik mára behálózták Karácsony közvetlen környezetét. A főpolgármester a mai napig nem tisztázta helyzetét az üggyel kapcsolatban.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 11. 09:12
Luxusétteremben, félmilliós bor mellett egyeztet Márki-Zay Péter, de az embereknek azt mondja, járjanak kisebb autóval
...
Márki-Zay Péter már több mint egy hónapja folyamatosan támadja a rezsicsökkentést, miközben persze Budapest egyik legdrágább éttermében, félmillió forintos francia bor mellett egyeztetett a magyar gazdákat tönkretevő baloldali milliárdossal, Bige Lászlóval. A baloldal jelöltjének arra is volt ideje, hogy életmódtanácsokkal lássa el az embereket: vegyenek kisebb autót, használjanak kevesebb vizet, és ha fáznak a lakásban, vegyenek fel pulóvert. Gyurcsány jelöltje mindezzel párhuzamosan a rezsicsökkentés támogatóit ostobának és trágyával etetett gombának nevezte. Most összegyűjtöttük Márki-Zay rezsicsökkentés-ellenes nyilatkozatait. És persze így, a luxuséttermi egyeztetéssel együtt, a baloldali képmutatás tökéletes példája.
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 09. 12:08
#95
Ausztriában februártól, New Yorkban pedig idén év végétől kötelező a koronavírus elleni védőoltás felvétele. A szinte magyarországi lakosságszámú amerikai városban a munkavállalók mellett már az 5 éven felülieknek is fel kell venniük az oltást.Első európai országként Ausztriában tehetik általánosan kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást 2022. február 1-től. A szigorítások mellett Bécs azt is fontolóra vette, hogy pénzbüntetéssel sújtsa azokat, akik megtagadják a Covid elleni vakcina felvételét. Ausztriában – Nyugat-Európához képest – viszonylag alacsony a beoltottsági arány: a lakosság alig 67 százaléka van teljesen beoltva. Összehasonlításul, ez a szám Magyarországon mindössze mintegy 62 százalék.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 09. 11:56
Tudom a baloldaliak szerint csak fidesz korruplt. A baloldalol nyugodtan lophat bármennyit azzal nincs gond, mert nekik szabad.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 09. 11:50
Ezen nem, de a Városháza eladásáról szóló felvételen szerepel Bajnai hangja amit ő is elismert.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 09. 11:23
Csak az a baj, hogy Bajnai Gordon elismerte, hogy az ő hangja halható a egyes felvételeken tehát ő ezt nem tagadta és Bajnai nevezte régi harcostársának Granspergert.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 09. 10:50
Újabb Anonymus-hangfelvétel: külföldi cégek segítenék hatalomra az ellenzéket
...
Visszatérésre készülő külföldi cégekről, Bajnai Gordon szerepéről, sőt Szabó Tímea kiképzéséről is szó van azon az új hangfelvételen, amelyet ismét az Anonymus-maszkos alak szivárogtatott ki.A kezdetben a Városháza állítólagos eladásáról hangfelvételeket kiszivárogtató Anonymus-maszkos alak (ebben a témában összes cikkünket itt olvashatja) csütörtökön egy ismeretlen körülmények között készült beszélgetést hozott nyilvánosságra, amelyen Gansperger Gyula a magyarországi ellenzék és külföldi nagytőkés csoportok viszonyáról és Bajnai Gordon szerepéről beszél.Az Indexen közzétett felvételen az üzletember Szabó Tímeáról, a Párbeszéd társelnökéről azt állítja, hogy a CIA képezte ki külföldön, a Soros-hálózat tagja, amelynek a tetején azonban Bajnai Gordon áll. "A Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon" – mondja a felvételen, és arról is beszél, hogy az EBRD (Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank), amelynek korábban Simor András volt az alelnöke, és más nagy bankok a jelenlegi kormány megbuktatásában érdekeltek.A külföldi cégek beavatkozását azzal indokolja, hogy a 2010-es kormányváltás után hatalmas veszteségeket szenvedtek, amikor ki kellett vonulniuk a magyar piacról, mert elvesztették a fix profitjukat. Gansperger Gyula azt állítja, hogy látta a szerződéseket, és a baloldal kormányzása idején – a szocialista Suchman Tamás privatizációért felelős tárca nélküli miniszter jóváhagyásával – úgy adták külföldi kézbe a stratégiai fontosságú energiaszolgáltató cégeket, hogy garantálták a 8 százalékos profitot a számukra. Ezzel indokolja, hogy most akár 10 milliárd forinttal is támogatnák a baloldali ellenzék hatalomra kerülését, mert utána ennek a sokszorosát tudnák ismét kivinni az országból.
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 08. 15:36
#94
Inkább gyere el az egyik tüntetésünkre ott találkozhatsz egy józan állásponttal. Vidéken folytatja a kötelező oltás elleni tüntetéseket a Mi Hazánk. Többezren voltunk a budapesti tüntetésünkön, de vidéken is óriási igény van arra, hogy kinyilvánítsuk: nem kérünk a kötelező oltásból! Ezért most szombaton, december 11-én Pécsett, Győrben és Kecskeméten 14 órakor, Szekszárdon 16 órakor tüntetünk, december 12-én vasárnap 15 órakor pedig Miskolcon. Velem Pécsett és Szekszárdon találkozhattok!
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 08. 09:31
Városháza-botrány: már tizennégy nyomozás folyik
A Városháza körüli gyanús ingatlanügyletek miatt a rendőrség különleges, gazdasági nyomozói befolyással üzérkedés, csalás, vesztegetés, vesztegetés elfogadása, hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt vizsgálódnak 14 feljelentés alapján. Gyanúsított egyelőre nincs.A Városháza-gate, azaz a fővárosi bűncselekménygyanús ingatlaneladások ügyében tizennégy feljelentés született. Erről Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden beszélt az Országgyűlésben. Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője pedig – aki maga is számos feljelentést tett egyebek mellett a Városháza eladásával kapcsolatban – kijelentette a parlamentben: 
A GYURCSÁNY–BAJNAI-KORSZAK EMBEREI VISSZATÉRTEK, EZÉRT VAN TELE KORRUPCIÓS ÜGYEKKEL A VÁROSHÁZA. 
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 06. 17:46
#93
Hogy erről Orbánnak mi a véleménye hidegen vagy. A Mi Hazánk jelszava ezért is Se Gyurcsány, Se Orbán csak a harmadik út, amit Toroczkai László képvisel.
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 06. 14:10
#90
Dúró Dóra nyerte a lájkbajnokságot, a Telex „végtelenül szomorú”
....
Lassan negyedmillió Facebook-követője van Dúró Dórának, oldalának aktivitásával, a rengeteg megosztásnak köszönhetően megnyerte a legutóbbi heti „lájkbajnokságot” megelőzve Orbán Viktort és a többi pőolitiklust is írta meg a Telex.hu. Így a Mi Hazánk Mozgalom elhallgatása a jelek szerint nem igazán működik.Mindeközben a politikusok közül Toroczkai Lászlónak van a legtöbb YouTube-feliratkozója, már átlépte a 110.000, és a pártok közül is a legnagyobb csatornája a Mi Hazánk Mozgalomnak van a videómegosztón.
https://www.youtube.com/c/ToroczkaiL%C3%A1szl%C3%B3Hivatalos
Mi Hazánk a kötelező oltás ellen 2021. 12. 06. 14:02
#89
A Fidesz előnye továbbra is jelentős a baloldali kihívójával szemben: a kormánypárttal a teljes népesség 44, az ellenzéki közös listával 39 százaléka szimpatizál. Az ellenzék hátrányának egyik oka megosztottsága több kérdésben, például a koronavírus kapcsán. Míg az első és második oltással rendelkező fideszesek 84 százaléka szándékozik felvenni a harmadik oltást is, a baloldali szavazótáborban ez az arány csak 68 százalék.
Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája 2021. 12. 03. 09:08
Karácsonyék dobra vernék Mocsárosdűlőt is
....
Miközben Karácsony Gergely főpolgármester a környezetvédelemről beszél és klímavészhelyzetet hirdet, a városvezetés Budapest utolsó nagy egybefüggő zöldterületét készül felszámolni a Mocsárosdűlőn – derül ki Anonymus legújabb videójából. A felvételeken Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezetője arról beszél, hogy a védett területen több százezer négyzetméternyi ingatlan épülhetne, az építési szabályzatot pedig a befektetők érdekeihez igazítanák. A területet akkor is beépítenék, ha ez helyi ellenállásba ütközne.

friss hírek További hírek