Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Na dettó így vagyok vele, én is ha eladnám az összeset akkor indulna meg, jajj de sokszor rábasztam már ezzel a stratégiával. Anno estmedia ,konzum , humet, ha tartom még pár hónapig akkor súrolnám a milliárdot!! Így meg csak lófasz esti fénnyel!!
Én már hozzá sem merek szólni mert akkor biztos kitiltasz, mester 😃 Pedig tudnék cifra nyomorúságokat mondani, és lehet akkor indulna meg 😃 Inkább a nyaralás alatt maradok békés szemlélődő, pedig fáj amit látok!!
Látod ezt már én sem tudom. Érzelmi alapokból. Mert még ezt nem húzták fel egyedül a sok rv közül. És én hosszú távon bizakodom. Régen nem így volt! Másképp láttam. De ez a cég mindenről lecsúszott ideáig. És hogy változott a helyzet azért nem is jelenti azt, hogy ezután se fog. Látszik lassan építkeznek. Talán megélem, hogy egyszer jó lesz. És az sem tetszik, hogy több darabszáma van mint az Otp-nek. Mondjuk egyszer adnak osztalékot. És ennyi papírra elosztva mekkora nyereség kell, hogy adjanak is valamit. És az előző beszámoló után ez nem túl kecsegtető. Persze minden változhat. Ezért vagyok még itt! Reménykedem!
Tényleg nem értem az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat. Ne érts félre, nem kötekedésből kérdezem, de ha ennyire negatívan látod a részvény jövőjét, akkor miért tartod még mindig?
Látom itt tényleg új szelek fújnak! Csak a fórum és az árfolyam a régi! De a szél az új.🙂 Az tuti, hogy idén sem leszünk 100 felett. Ez már borítékolható!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.